El gest de l’Infantil B, nominat al Premi Laureus ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’

El gest de l’Infantil B, nominat al Premi Laureus ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’

Un cop xiulat el final del partit, l’equip del FC Barcelona, que va guanyar la prestigiosa World Challenge Cup al Japó, va consolar un per un els jugadors locals sobre la mateixa gespa

El FC Barcelona estarà representat als Premis Laureus de l’esport per l’Infantil B. I és que el seu gest en la final de la World Challenge Cup del Japó, que va fer la volta al món, ha estat nominat en la categoria ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’.

L’equip dirigit per Sergi Milà va donar una lliçó de saber guanyar, a la final del torneig, quan es va imposar per 1-0 a l’Omiya Ardija japonès i va consolar, un per un, els jugadors locals. Un gest d’esportivitat blaugrana que no va passar desapercebut i que és exemple dels valors de la Masia, transmesos generació rere generació.

“És un gest que va sortir d’ells i que els honora. Crec que hauria de servir d’exemple i que un detall tan esportiu com aquest hauria de ser més habitual al món del futbol”, va explicar l’entrenador de l’Infantil B, Sergi Milà. “Aquesta és una generació que fa anys que juguen junts i que té l’esportivitat com un dels seus grans valors. És cert que han guanyat molts tornejos per la seva qualitat, però sempre ho fan amb el respecte i el fair play que els hem inculcat des del futbol base”, va afegir, orgullós del comportament dels seus jugadors.

Què és el premi al Millor Moment Esportiu de l’Any?

Per primera vegada, els aficionats de l’esport poden formar part dels Premis Laureus, uns guardons anuals que s’entreguen als millors esportistes de l’any, tant de forma individual com col·lectiva. Aquesta nova categoria, però, presenta la singularitat que el guanyador sortirà de la votació dels aficionats, amb una enquesta mundial on-line. El ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’ identifica el gest amb més ressonància, que simbolitza els veritables valors de l’esport.

L’Academia Laureus ha escollit sis moments com a candidats finals a aconseguir el premi. Són els següents:

  • El gest de l’Infantil B del Barça
  • Jack Sock, Lleyton Hewill i l’ull de falcó, a la Copa Hopman de Perth (Austràlia)
  • L’equip islandès de l’Eurocopa 2016 i la seva unió amb l'afició
  • Un nen portuguès consola un home francès després que França perdés la final de l’Eurocopa 2016 contra Portugal
  • Nikki Hamblin i Abbey D'Agostino, a la classificació per als 5.000 metres dels Jocs Olímpics de Rio.
  • Jonny i Alistair Brownlee, a les Sèries Mundial de Triathló de Cozumel

Tots aquests moments els pots mirar al web de mylaureus.com.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut