Nova campanya per donar suport al Barça B camí del play-off

Nova campanya per donar suport al Barça B camí del play-off

El filial, amb la col·laboració de jugadors del primer equip, estrena nova campanya per fomentar l’assistència als partits al Miniestadi

“El Barça del futur juga al Mini” i no és un altre que el Barça B. El Club ha volgut llançar una nova campanya per fomentar l’assistència dels partits del filial al Miniestadi, en aquesta segona volta de competició, i donar suport al Barça B en l’objectiu d’arribar al play-off a final de temporada. En aquesta iniciativa hi han col·laborat jugadors del primer equip formats al planter, com ara Piqué, Sergi Roberto, Rafinha, Masip o Denis Suárez, que s’hi han volgut sumar per fer costat al filial.

El liderat en joc aquest dissabte al Mini

Justament aquest proper dissabte el Barça B rebrà el CD Alcoià (18 hores), en un enfrontament amb el liderat en joc. El filial, actual líder del grup 3 de Segona Divisió B, jugarà contra el segon classificat. Tots els socis blaugrana tenen entrada gratuïta, mentre que els aficionats les poden aconseguir a partir de 3 euros. Si el Barça B aconseguís la victòria, aconseguiria un avantatge de cinc punts a la taula. Així doncs, vine al Mini a donar suport al filial en el seu camí cap al play-off!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut