Vuit medalles pel Barça d’atletisme en la primera jornada del Campionat d’Espanya

Vuit medalles pel Barça d’atletisme en la primera jornada del Campionat d’Espanya

L’únic or l’ha aconseguit Raquel González en els 10 quilòmetres marxa, un metall que es suma a les 4 plates i 3 bronzes que han aconseguit els blaugranes

La primera jornada del campionat d’Espanya d’atletisme ja ha deixat grans moments per al Barça. En el primer dia de competició els atletes blaugranes han sumat un total de 6 medalles, de les quals 1 ha estat d’or, 3 de plata i 3 de bronze.

El primer metall no s’ha fet esperar, ja que en la primera prova de la competició la blaugrana Raquel González s’ha penjat l’or en els 10 quilòmetres marxa. Amb un temps de 43 minuts i 37 segons la blaugrana s’ha imposat en una prova que ha dominat en tot moment.

La segona en penjar-se un metall ha estat Arantza Moreno que ha finalitzat segona en el llançament de javelina. Per trobar la següent medalla blaugrana ha calgut esperar fins a la prova de llançament de martell masculí i fins a la de llançament de pes femení. Pedro José i Elena Gutiérrez que, respectivament, s’han penjat dues medalles de bronze. Ja en el tram final de la jornada han arribat les últimes tres medalles pel Barça. Dues d’elles han arribat en els 100 metres, amb Ángel David Rodríguez i Cristina Lara, i l’altra en el salt de perxa, amb una plata aconseguida per Dídac Salas.

Cal destacar, que Rodríguez ha aconseguit un temps de 16,17 en una de les finals més igualades, un temps que finalment li ha permès penjar-se el bronze. D’altra banda, Cristina Lara, amb la seva millor marca personal, s’ha penjat la plata en els 100 metres femenins.

L'últim en penjar-se un metall ha estat Marcos Ruiz en el triple salt, on ha finalitzat en segona posició aconseguint la vuitena medalla per a un atleta del Barça.

Onze blaugranes a la final

Un altre dels èxits de la jornada per al Barça ha estat els resultats que 9 atletes han aconseguit. Uns resultats que els col·loquen a les finals del 400 tanques masculins (Aleix Porras, Enrique Vallés i Javier Delgado), 400 llisos masculins (Óscar Husillos, Lúcas Bua i Guillermo Rojo), en els 200 metres (Joel Ferrando i Pol Retamal) i en el 1.500 metre femenins i masculins (Montse Mas, Llorenç Sales i Adrián Ben).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut