Ángel David Rodríguez: “vaig a per l’onzè”

Ángel David Rodríguez: “vaig a per l’onzè”

El velocista blaugrana buscarà el seu onzè títol de campió d’Espanya dels 100 metres amb un ull posat en el campionat d’Europa de Berlín

Sumar onze títols d’una mateixa competició no és fàcil. I fer-ho amb 38 anys, encara menys. L’atleta del Barça, Ángel David Rodríguez, buscarà aquest cap de setmana el seu onzè títol de campió d’Espanya dels 100 metres. Després d’encadenar cinc títols consecutius (2009, 2010, 2011, 2012 i 2013), ara el blaugrana busca revalidar un títol que no se li escapa des del 2015. En una entrevista concedida a www.fcbarcelona.cat el velocista espanyol ha assegurat afrontar amb molta il·lusió el campionat d’aquest cap de setmana.

Com es fa per no perdre les ganes després de sumar 10 títols?

Ni m’ho plantejo, córrer em motiva i sempre mantinc les ganes. La veritat és que ara vaig escollint més les proves en les quals participo i em cuido més, però la il·lusió no l’he perduda mai.

A Getafe l’objectiu és el títol, no?

Sens dubte. Arribo bé, millorant poc dia rere dia. Vaig haver de parar alguna setmana per feina, però crec que estic en un gran moment.

Onze títols ja comencen a ser molts, i als teus 38 anys, quin és el límit?

El límit el posaré quan deixi de divertir-me. De moment em veig competitiu i per tant no em plantejo posar cap límit. De fet, en alguna ocasió m’han parlat de Tokio 2020, si cal anar de reserva, hi aniré.

Parlant de competicions internacionals, després del campionat d’Espanya vindrà l’europeu, com et veus?

L’objectiu és lluitar per entrar a les semis i després veurem fins on arribem. Amb el 4x100 hem de ser a la final, sí o sí.

Per últim, no voldria acabar sense parlar de la secció. Aquesta temporada ha estat per emmarcar...

Completament d’acord, els nois del 400 han estat espectaculars, el relleu tenim un gran equip, i el talent jove està impressionant. És cert que se’ns va escapar la lliga en l’últim segon però crec que, des del 2008, quan jo vaig arribar a aquest club, l’atletisme del Barça ha evolucionat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut