Així serà la pretemporada del Barça Femení

Així serà la pretemporada del Barça Femení

Torna als entrenaments el dilluns 23, participarà en la Gira 2018 pels Estats Units i disputarà amistosos internacionals d’alt nivell
El Barça Femení 2018-2019 es posarà en marxa dilluns vinent. Serà el tret de sortida a una pretemporada històrica, exigent i extensa. Tot seguit en repassem les dates clau:

23/7: Revisions mèdiques i primer entrenament. El Femení començarà a rodar el dilluns 23 amb les tradicionals proves mèdiques i físiques al matí. A la tarda, l’equip trepitjarà per primera vegada la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

24-29/7: Gira pels Estats Units. Juntament amb el primer equip masculí, serà el primer cop que el Femení participa en una gira. Es desplaçarà a les localitats de Beaverton (Oregon) i Los Angeles.

28/7: El primer amistós. A les 10.00 (hora local) el conjunt que dirigeix Fran Sánchez disputarà el primer test davant del SoCal FC al Drake Stadium, en el marc de la gira nord-americana.

5/8: Barça - Chelsea. El primer amistós a casa serà davant del campió anglès, el Chelsea, semifinalista de la Lliga de Campions la temporada passada. Es jugarà a Barcelona en un escenari per definir.

12/8: Manchester City - Barça. Un altre duel de preparació de nivell tindrà lloc a Manchester, davant el subcampió anglès i semifinalista de la Lliga de Campions.

18/8: Barça - Montpeller. El cinquè compromís de l’estiu serà davant d’un dels equips més potents de la Lliga francesa. Serà en terres catalanes, en un camp per concretar.

23-25/8: Copa Catalunya. El Barça, campió vigent, s’enfrontarà al Pardinyes a les semifinals. En cas de vèncer, la final seria dos dies més tard davant l’Espanyol o l’AEM. Tota la competició es disputarà a Tàrrega.

31/8 - 4/9: Aturada internacional. En la primera interrupció per compromisos de seleccions de la temporada es jugaran alguns partits crucials i definitius per a la classificació per al Mundial 2019.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut