Gaudeix d'un partit al Camp Nou des de la Llotja Presidencial

Gaudeix d'un partit al Camp Nou des de la Llotja Presidencial

Aquells socis que desitgin participar en el sorteig per assistir a la Llotja de l'Estadi en un partit de Lliga, hauran de formalitzar la seva inscripció a través d’un formulari obert del 30 de juliol al 29 d’agost

A partir d’avui ja es troba operatiu el formulari d’inscripció al sorteig de la Llotja Oberta del Camp Nou per a la temporada 2018/19. Al final d’aquesta informació trobareu l’enllaç al formulari, que estarà obert fins el 29 d’agost.

El Club ha posat en funcionament, una vegada més, el dispositiu de la Llotja Oberta del Camp Nou, una iniciativa que permet als socis poder gaudir d’un dels partits de Lliga des d’un lloc privilegiat, com és la Llotja Presidencial de l’Estadi.

Gaudeix de la Llotja Oberta Camp Nou

Durant tots els partits de Lliga disputats al Camp Nou aquesta temporada, exceptuant la visita del Reial Madrid, cinc socis agraciats pel sorteig i cinc acompanyants que hauran de ser també socis del Club, podran presenciar un partit del primer equip blaugrana des d'una posició privilegiada de la Llotja Presidencial de l’Estadi.

Una d’aquestes cinc places serà destinada a un senador del FC Barcelona, que també serà escollit per sorteig. Els senadors no s’han d’apuntar al formulari, sinó que entren directament al sorteig.

Formulari de sol·licitud

De la mateixa manera que en edicions anteriors, tots els socis del Barça majors de 18 anys poden optar a presenciar, amb un soci acompanyant, un partit des de la Llotja Presidencial del Camp Nou. Per participar, només cal omplir el formulari al que s’accedeix a través de l’enllaç que trobareu al final d’aquesta informació, i que estarà obert fins el 29 d’agost.

Entre tots els socis que s’hagin apuntat al formulari durant el període en que romandrà obert, se celebrarà un sorteig davant notari el dia 30 d’agost, que determinarà els noms dels socis que seran convidats a la Llotja Oberta del Camp Nou i el partit al qual assistiran.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors per informar-los del premi i comunicar-los el partit que podran presenciar.

Requisits per participar al sorteig

Ser major de 18 anys.
Tenir la quota de soci abonada.
No haver estat sancionat pel Comitè de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut