Els juvenils comencen la pretemporada

Els juvenils comencen la pretemporada

El Juvenil A han fet les proves mèdiques abans de marxar cap a El Muntanyà mentre que el Juvenil B ja ha marxat a Prades per fer un stage

Aquest dilluns els dos juvenils del FC Barcelona s’han posat en marxa per preparar la temporada 2018/19. El Juvenil A de Denis Silva ha arrencat amb les tradicionals proves mèdiques, abans de marxar cap a El Muntanyà fer fer una estada fins el dia 1 d’agost. Per la seva banda, el Juvenil B de Franc Artiga ha començat marxant a Prades per fer el tradicional stage de pretemporada per terres tarragonines fins al dia 2, que tornaran a Barcelona, abans que el 3 d’agost facin les proves mèdiques.

Inici amb dues novetats

El Juvenil A de Denis Silva ha començat a treballar amb les novetats de Carlos Javier Polo ‘Peke’ (Badalona) i Sergi Serrano (Damm) com a reforços; Alex Baño, Ivan Bravo, Antonio Jesús Cantón, Konrad De la Fuente, Lucas de Vega, Ansu Fati, Labinot Kabashi, Alejandro Marcos, Nils Mortimer, Joan Rojas, Sergi Rosanas, Álvaro Sanz, Antonio Sola i Arnau Tenas, que pugen del Juvenil B; Pol Tristán, Nico González i Jose Martínez, que pugen del Cadet A; i la continuïtat d’Alejandro Marqués, Arnau Comas, Jandro Orellana, respecte la temporada passada. Aquests primers entrenaments, Denis també comptarà amb Guille Amor i Adrià Altimira, del Juvenil B. A més, Jandro Orellana està fent la pretemporada amb el Barça B de Garcia Pimienta, tot i que està previst que properament es reincorpori amb el Juvenil A per seguir amb la preparació de cara a l’inici del campionat de Lliga.

 

*La plantilla no és definitiva i pot patir canvis abans de l’inici de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut