Xavier O'Callaghan, nou Managing Director de l'Oficina de Nova York

Xavier O'Callaghan, nou Managing Director de l'Oficina de Nova York

O’Callaghan tindrà com a principals responsabilitats la consolidació de l’oficina i del seu equip, i també esdevindrà la persona de referència com a màxim responsable i representant del Club al continent americà

El FC Barcelona ha nomenat Xavier O’Callaghan Managing Director de l’Oficina de Nova York amb efectes immediats. O’Callaghan tindrà com a principals responsabilitats la consolidació de l’oficina i del seu equip, i també esdevindrà la persona de referència com a màxim responsable i representant del Club al continent americà.

El Club ha optat per apostar pel talent intern nomenant Xavier O’Callaghan, que va ser esportista d’elit a la secció d’handbol del Club i després de la seva retirada esportiva ha exercit com a mànager d’handbol, hoquei patins i futbol sala.

O’Callaghan va jugar durant 15 temporades al primer equip d’handbol del FC Barcelona i compta amb un dels millors palmaresos dels esports professionals del Club, ja que va aconseguir 54 títols, d’entre els quals 7 Copes d’Europa, 8 Lligues i 6 Copes del Rei. També ha estat esportista i medallista olímpic, va participar als Jocs Olímpics de Sydney l’any 2000, on va aconseguir una medalla de bronze, i als Jocs d'Atenes, el 2004.

En Xavier és diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Barcelona, també va cursar estudis de Llicenciatura en Ciències Actuarials i Financeres de la Universitat de Barcelona i té un Executive MBA en Gestió Esportiva per La Salle, Universitat Ramon Llull. Professionalment, és un gran coneixedor del Club, de l’Àrea Esportiva, de Negoci i de l’Estratègia que té com a repte l’expansió internacional del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut