Els blaugranes debutaran en Lliga al Camp Nou davant l’Alabès

Els blaugranes debutaran en Lliga al Camp Nou davant l’Alabès

Els homes d’Ernesto Valverde començaran la competició domèstica davant l’Alabès i l’acabaran visitant l’Eibar. Per primera vegada a la història el torneig lliguer presenta un calendari asimètric

Els blaugranes han conegut el calendari de La Lliga 2018/19 després del sorteig realitzat per la RFEF. Els homes d’Ernesto Valverde debutaran al Camp Nou enfrontant-se a l’Alabès el cap de setmana del 18 i el 19 d’agost, una setmana després de disputar la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla. Els culers intentaran continuar amb la bona ratxa pel que fa als inicis de Lliga. I és que no perden en la primera jornada des de la temporada 2008/09, en què van caure davant el Numància (1-0).

Calendari asimètric

La competició regular presenta novetats importants de cara al nou curs. Per primera vegada a la història l’ordre dels partits serà asimètric, de manera que els enfrontaments de la primera volta no tenen per què coincidir amb els de la segona. D’aquesta manera, el primer Clàssic se celebrarà el cap de setmana del 27 i el 28 d’octubre al Camp Nou, en el duel corresponent a la jornada 10, mentre que a la jornada 26, que es disputarà el cap de setmana del 2 i el 3 de març, els blaugranes visitaran el Santiago Bernabéu.

Els culers començaran la segona volta rebent el CD Leganés, i curiosament tancaran la temporada amb els quatre últims duels davant el Llevant, el Celta, el Getafe i l’Eibar, que seran els mateixos rivals que s’enfrontaran als culers les quatre últimes jornades de la primera volta.

La competició s’obrirà el 18 d’agost, i es tancarà el 19 de maig amb el desplaçament a Ipurua, on els barcelonistes es veuran les cares amb l’Eibar. Durant el curs hi ha previstes diverses aturades per compromisos de les seleccions nacionals. Seran del 3 al 10 de setembre, del 8 al 16 d’octubre, del 12 al 20 de novembre i del 18 al 26 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut