Pamela Tajonar: “Estic molt a gust amb l’equip”

Pamela Tajonar: “Estic molt a gust amb l’equip”

La nova jugadora blaugrana s’ha mostrat feliç i amb ganes de seguir treballant, i ha assegurat que s’està adaptant molt bé a l’equip

La flamant incorporació del Femení, Pamela Tajonar, ha conversat amb els mitjans del Club, i ha expressat les seves sensacions en aquests primers dies com a blaugrana. La jugadora mexicana, que es troba als Estats Units participant en la Gira nord-americana, s’ha mostrat feliç per poder començar aquesta nova etapa: “estic molt a gust tant amb el cos tècnic com amb les companyes, estic adaptant-me molt bé”.

La portera procedent del Sevilla, ha assegurat que venir al FC Barcelona és un pas molt important per la seva carrera i que ho intentarà gaudir al màxim: “em sento molt afortunada de poder gaudir d’aquesta oportunitat, espero poder consolidar-nos a nivell europeu i seguir guanyant títols a nivell estatal”. Tajonar s’ha definit com a una portera experimentada i segura. Per altra banda, també ha mostrat el seu costat més personal, en aquest sentit ha manifestat que és una persona molt tranquil·la: “M’agrada molt la proximitat que tinc amb la meva família, m’han inculcat molt el fet d’agrair tot el que passa a la vida, m’agrada ser molt positiva i portar-me bé amb tothom”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut