FC Barcelona – Tottenham Hotspur: A punt per al tret de sortida

FC Barcelona – Tottenham Hotspur: A punt per al tret de sortida

El FC Barcelona s’enfronta contra el Tottenham Hotspur al Rose Bowl de Los Angeles en la que és la primera prova de la pretemporada

Tot a punt per a l’estrena del Barça 2018/19. Els homes d’Ernesto Valverde s’enfronten contra el Tottenham Hotspur de Mauricio Pochettino al Rose Bowl de Los Angeles en el que serà el primer amistós de la pretemporada culer, després de dues setmanes d’entrenaments i tot just quatre dies de gira pels Estats Units.

Possible debut dels tres fitxatges

Un dels principals atractius del duel serà veure en acció –si així ho desitja Valverde- els tres nous fitxatges del FC Barcelona. Arthur, Lenglet i Malcom podrien disputar els seus primers minuts com a culers contra un Tottenham que, a hores d’ara, és segon de la International Champions Cup.

També pot ser un bon moment per veure els 13 jugadors del Barça B desplaçat fins als Estats Units. Es tracta de Jokin Ezkieta, Palencia, Cucurella, Mingueza, J. Cuenca, Miranda, Monchu, Collado, Riqui Puig, Abel Ruiz, C. Pérez, Chumi i Ballou, que aquests dies es troben concentrats amb el primer equip.

Serà, doncs, el tret de sortida a una nova International Champions Cup, una competició organitzada per Relevent Sports i que aquest any arriba a la seva sisena edició. El que es jugarà contra els Spurs serà el primer duel per als blaugrana, abans de jugar contra la Roma i el Milan. L’any passat el Barça se’n va proclamar campió després de jugar contra la Juventus, el Manchester United i el Reial Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut