Valverde: “L’exigència al Barça és guanyar-ho tot”

Valverde: “L’exigència al Barça és guanyar-ho tot”

El tècnic del primer equip ha ofert la primera roda de premsa de la temporada a la UCLA i ha assegurat que li agrada treballar “amb una plantilla raonablement curta”

Roda el món i torna al Born. El FC Barcelona disputa aquest dissabte el seu primer amistós de la temporada i, per tant, tornen també les rodes de premsa prèvies al partit d’Ernesto Valverde. En la primera, celebrada aquest divendres a la tarda a la Universitat de Califòrnia de Los Angeles (UCLA), el tècnic ha recordat que “l’exigència al Barça és guanyar-ho tot”.

Òbviament, com és habitual a aquestes alçades de temporada, s’han succeït les preguntes sobre altes i baixes. “M’agrada tenir una plantilla raonablement curta, sabent també de l’exigència que hi ha aquí i del fet de disputar moltes competicions”, ha explicat. No ha descartat l’arribada d’algun altre reforç i ha evitat pronunciar-se sobre noms concrets. Sí ha destacat el paper del B en aquest inici de curs: “Els exigirem molt però tenen talent i mentalitat com per jugar”.

Sobre Malcom, no ha volgut revelar si ja farà el seu debut al Rose Bowl Stadium contra el Tottenham -es produiria tres dies després d’haver aterrat als Estats Units- i ha assegurat que “és un jugador jove i amb projecció”.

Lenglet: "Cada dia em trobo millor"

Juntament amb Ernesto Valverde ha comparegut el central francès Clément Lenglet, qui ja porta més de dues setmanes de treball amb l’equip. “Estic molt content d’estar aquí. Estava preparat per jugar aquí i cada dia em trobo millor. Intento parlar amb la gent del Club i acostumar-me a la manera de jugar, és un estil diferent”, ha explicat. Cal recordar que ell, de la mateixa manera que Arthur i Malcom, podrien fer el seu debut com a blaugranes aquest dissabte a Los Angeles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut