Vermaelen, tercer al Mundial

Vermaelen, tercer al Mundial

La Bèlgica del defensa blaugrana s’ha imposat a Anglaterra en el matx pel tercer i el quart lloc de Rússia 2018

La Bèlgica de Vermaelen acaba el Mundial amb un somriure. El conjunt entrenat per Robert Martínez ha guanyat Anglaterra (2-0), i, per tant, s’ha endut la medalla de bronze mundialista. Els contraatacs elèctrics del combinat del central blaugrana han estat el principal perill ofensiu. I aquesta ha estat la manera com la felicitat belga ha arribat en la seva totalitat. Hazard ha ampliat l’1-0 de Meunier als últims compassos de partit i ha materialitzat la millor posició de Bèlgica en un Mundial: tercera classificada.

Vermaelen, en la línia de tres belga

Contra Anglaterra, el central del FC Barcelona ha entrat a les acaballes de la primera meitat per situar-se a la defensa de tres belga, concretament al perfil esquerre. I en total ha sumat 57 minuts. Vermaelen ha disputat el seu tercer enfrontament a la cita mundialista. Anteriorment havia estat titular a la fase de grups contra Anglaterra i havia participat en el Brasil-Bèlgica de quarts.

El proper matx del Mundial de Rússia serà l’esperada final entre França i Croàcia. Umtiti i Dembélé s’enfrontaran a Rakitic a les 17.00 hores del diumenge 15 a Moscou.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut