Arrenca el curs 2018/19 amb les proves mèdiques

Arrenca el curs 2018/19 amb les proves mèdiques

Aquest dimecres, els 15 jugadors del primer equip citats per Ernesto Valverde han iniciat la pretemporada amb les corresponents proves físiques i mèdiques

Torna la feina a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La pretemporada 2018/19 del primer equip s’ha iniciat aquest dimecres 11 de juliol amb les habituals analítiques i les proves físiques i mèdiques. Un total de 15 jugadors han estat citats per Ernesto Valverde, entre els quals no hi són els jugadors que han disputat el Mundial de Rússia.

Els jugadors citats i que ja han començat la pretemporada són:  Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Sergi Samper, Douglas, Marlon, Nelson Semedo, Denis Suárez, Paco Alcácer, Lucas Digne, André Gomes, Aleix Vidal, A. Ortolá i Aleñá (en procés de recuperació). Les proves mèdiques i físiques han estat les habituals: densitometria, ecografia cardíaca, podologia, prova d’esforç i analítiques.

Després de les proves físiques d’aquest dimecres, Ernesto Valverde ha convocat el primer entrenament per al dijous 12 de juliol, a les 10 hores, seguit d’un altre a les 19 hores per completar la primera doble sessió del curs. En els propers dies s’incorporaran la resta de futbolistes que han estat al Mundial amb les seves respectives seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut