Els rivals que evitarà el Barça a la fase de grups de la Champions

Els rivals que evitarà el Barça a la fase de grups de la Champions

El FC Barcelona, cap de sèrie, ja coneix alguns dels seus possibles contrincants en la primera fase de la competició de les estrelles de la campanya 2018/19

Aquest dimarts inicien les rondes prèvies de la Lliga de Campions 2018/19, la qual ja comença a agafar forma. Ja estan definits 26 dels 32 equips que participaran en la pròxima edició de la competició de les estrelles i els bombos del sorteig van acollint els primers conjunts. D’aquesta manera, el bombo u té les paperetes dels campions de Lliga amb més coeficient UEFA: Bayern de Munich, FC Barcelona, Juventus, París Saint-Germain, Manchester City i FK Lokomotiv Moscou. A més, del Reial Madrid, per ser el vencedor de la Champions 2017/18, i de l’Atlètic de Madrid, per ser el campió de l’Europa League. Per tant, el Barça evitarà tots aquests caps de sèrie en la fase de grups.

Ara bé, l’elenc d’Ernesto Valverde ja coneix alguns dels seus possibles rivals en la primera fase de la Champions 2018/19. Són els equips integrats en els bombos dos, tres i quatre. En el dos estan escrits els noms de Manchester United, Borussia Dortmund, Porto, Nàpols, Xakhtar Donetsk, Tottenham, Liverpool i Roma. En el tres, són fixos l’AS Mònaco, Schalke 04, Olympique de Lió i CSKA Moscou. Finalment, el bombo quatre té assegurats l’Inter de Milà i Hoffenheim. A més, aniran al grup tres o quatre el Viktoria Pilsen, Bruges, Galatasaray, i València –tot i que aquest últim no s’enfrontaria al Barça perquè ambdós pertanyen a la Lliga espanyola.

De ben segur que el FC Barcelona no repetirà els contrincants de la fase de grups de l’última edició de la Champions (Juventus, perquè també és al bombo 1 i Sporting de Portugal i Olympiakos, ja que no s’han classificat). La temporada 2018/19 encara no ha començat, però la realitat futbolística torna ha ser envaïda per l’orelluda. Els equips ja somien alçar el trofeu al cel del Wanda Metropolitano. Seu de la final. Per primera vegada en la seva història.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut