Les claus de la nova Champions

Les claus de la nova Champions

La màxima competició europea canvia de look i arranca aquest proper dijous 5 de juliol amb el sorteig que es farà a Nió i que servirà per conèixer seu i rivals de la Main Round que es disputarà a l’octubre

Comença una nova era per a la màxima competició europea de futbol sala. La UEFA Futsal Cup ja és història i comença la nova UEFA Futsal Champions League. El sistema de competició serà el mateix, amb una Main Round, una Elite Round i una Final Four, però el torneig apuja el nivell amb 57 Clubs participants de 53 federacions diferents, més que en cap altra de les 17 edicions anteriors. Entre aquests, dos representants de les lligues més potents: Espanya, Rússia, Portugal i el Kazakhstan.

El sorteig de la Main Round

El proper dijous 5 de juliol se sorteja la Main Round a Nió, Suïssa. El Barça Lassa parteix com a cap de sèrie, igual que Movistar Inter, Sporting Club de Portugal i el Gazprom rus, amb els quals no es podrà enfrontar d’entrada.

Els clubs amfitrions de la Main Round, que es disputarà entre el 2 i el 7 d’octubre, seran l’Ekonomac serbi, el Halle-Gooik belga, el Dobovec d’Eslovènia i el Feniks de Kosovo. Per tant, al Barça li tocarà viatjar segur a algun d’aquests quatre països: Sèrbia, Bèlgica, Eslovènia o Kosovo.

Sobre els rivals, els més forts són el Kairat del Kazakhstan, el Benfica portuguès i el Györ hongarès, que juntament amb l’Ekonomac serbi estan al bombo 2. Al bombo 3 hi haurà el Sibiryak rús, el Chrudim txec, el Lida bielorús i el Hale-Gooik belga. I al bombo 4 hi seran el Kherson ucraïnès, el Kremlin-Bicêtre  francés, el Dobovec eslovè i el Feniks kosovar. Cal tenir en compte que els tres primers classificats de cada grup progressen a l'Elite Round.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut