Definits els entrenadors del futbol formatiu amateur per a la temporada 2018-2019

Definits els entrenadors del futbol formatiu amateur per a la temporada 2018-2019

Arriben tres tècnics nous, Pere Olivé, Gerard Sarrà i Oriol Vidal, per cobrir les tres vacants que deixen Franc Artiga i Xavier Franquesa, al Juvenil B, i Carles López, segon entrenador del Cadet B, que ha decidit deixar el Club

La temporada 2018/2019 ja està planificada per part de la secretaria tècnica. Són tres els entrenadors que arriben nous al Club, Pere Olivé, Gerard Sarrà i Oriol Vidal, per cobrir les tres vacants que deixen Franc Artiga i Xavier Franquesa, al Juvenil B, i Carles López, segon entrenador del Cadet B, que ha decidit posar punt i final a la seva etapa al FC Barcelona.

Carles Martínez  serà l’entrenador del Cadet A, càrrec que va assumir al final de la passada temporada amb l’ascens de Franc Artiga al Juvenil B, on tindrà com a segon tècnic a Pol Planas. A la banqueta del Cadet B continua Sergi Milà amb Pere Romeu, que va acabar la temporada de segon entrenador de l’Infantil A, d’ajudant en substitució de Carles López. L’Infantil A té com a primer entrenador a Álex Urrestarazu amb Quim Ramon, fins ara segon entrenador de l’Aleví B, com la seva mà dreta. L’Infantil B no experimenta cap canvi. Continua el tàndem format per David Sánchez, com a primer entrenador, i Josep Olivé d’ajudant.

Canvis al Futbol 7

Al Futbol 7 també s’han produït molts canvis. Marc Serra segueix com entrenador de l’Aleví A amb Eric Campos, fins ara segon tècnic del Benjamí B, de segon entrenador. L’Aleví B continua tenint una temporada més a Jordi Pérez com a primer entrenador amb Alexis Pintó, fins ara segon entrenador de l’Aleví C, al seu costat. L’Aleví C també manté al seu entrenador. Dani Horcas continua com a titular de la banqueta acompanyat per Adrià Díaz, antic segon entrenador de l’Aleví D. Pau Moral repeteix com entrenador de l’Aleví D amb Pol Combellé, fins ara segon entrenador del Prebenjamí, d’ajudant.

Als benjamins també hi ha canvis. Al Benjamí A continuen Òscar Jorquera i Xavi Pascual de primer i segon entrenador, respectivament.  Al Benjamí B es manté Juanan Gil i tindrà a Pere Olivé, que arriba procedent del Cadet B del Cornellà,  com a mà dreta. Albert Puig continua un any més al Benjamí C però amb la novetat de tenir a Gerard Sarrà, exDirector de Projecte Local de l’FCBAcademy Dubai, al seu costat. Al Benjamí D repeteixen David Sánchez Aradilla i Quim Estrada. I els més petits de la casa, el Prebenjamí, tindran una altra temporada més a Dani Segovia com a primer entrenador acompanyat d’Oriol Vidal, excoordinador del Futbol 7 del Sant Cugat Esport.

CADET A

Primer entrenador: Carles Martínez

Segon entrenador: Pol Planas

CADET B

Primer entrenador: Sergi Milà

Segon entrenador: Pere Romeu

INFANTIL A

Primer entrenador: Álex Urrestarazu

Segon entrenador: Quim Ramon

INFANTIL B

Primer entrenador: David Sánchez

Segon entrenador: Josep Olivé

ALEVÍ A

Primer entrenador: Marc Serra

Segon entrenador: Eric Campos

ALEVÍ B

Primer entrenador: Jordi Pérez

Segon entrenador: Alexis Pintó

ALEVÍ C

Primer entrenador: Dani Horcas

Segon entrenador: Adrià Díaz

ALEVÍ D

Primer entrenador: Pau Moral

Segon entrenador: Pol Combellé

BENJAMÍ A

Primer entrenador: Òscar Jorquera

Segon entrenador: Xavi Pascual

BENJAMÍ B

Primer entrenador: Juanan Gil

Segon entrenador: Pere Olivé

BENJAMÍ C

Primer entrenador: Albert Puig

Segon entrenador: Gerard Sarrà

BENJAMÍ D

Primer entrenador: David Sánchez Aradilla

Segon entrenador: Quim Estrada

PREBENJAMÍ

Primer entrenador: Dani Segovia

Segon entrenador: Oriol Vidal

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut