Acord per a la desvinculació de Vezenkov, Diagné i Koponen

Acord per a la desvinculació de Vezenkov, Diagné i Koponen

Els tres jugadors deixen de formar part de la plantilla del Barça Lassa

El FC Barcelona Lassa i els jugadors Sasha Vezenkov, Moussa Diagné i Petteri Koponen han arribat a un acord per posar fi als seus vincles contractuals amb el Club.

El FC Barcelona vol agrair a Sasha Vezenkov, Moussa Diagné i Petteri Koponen la professionalitat mostrada al llarg de les temporades que han vestit la samarreta blaugrana i els desitja el millor, tant a nivell professional com personal.

Vezenkov va arribar a la disciplina blaugrana a l’inici de la temporada 2015/16 des de l’Aris de Salònica. L’aler-pivot búlgar ha guanyat quatre títols amb el Barça Lassa: 2 Lligues Catalanes, 1 Supercopa ACB i 1 Copa del Rei.

Diagné va aterrar al Barça Lassa la temporada 2015/16 procedent del Fuenlabrada i va guanyar la Supercopa ACB. La temporada 2016/17 va tornar al seu anterior club com a cedit fins al mes de gener, quan l’equip blaugrana el va recuperar per jugar la Lliga Endesa i l’Eurolliga. I al curs 2017/18 ha jugat cedit al MoraBanc Andorra.

Koponen va signar pel Barça Lassa la campanya 2016/17, procedent del Khimki rus. Com a jugador blaugrana ha aixecat una Copa del Rei i una Lliga Catalana en les dues campanyes que ha jugat a la disciplina barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut