Un grup d'afiliats de l'ONCE visiten el Camp Nou per commemorar el dia internacional de la sordceguesa

Un grup d'afiliats de l'ONCE visiten el Camp Nou per commemorar el dia internacional de la sordceguesa

Aquesta visita, coordinada per l'Àrea Social, s'emmarca en les diferents visites solidàries que es donen al Museu del Barça

Un grup d'afiliats a l'ONCE amb sordceguesa, juntament amb els seus guies intèrprets, han visitat aquest dissabte 30 de juny el Camp Nou i el Museu del FC Barcelona per commemorar el Dia Internacional de la Sordceguesa, en una acció coordinada per l'Àrea Social del Club. La sordceguesa és la discapacitat que resulta de la combinació de dues deficiències, la visual i l’auditiva, que es manifesten en major o menor grau, provocant problemes de comunicació únics i necessitats especials derivades de la dificultat per percebre de manera global. Afecta greument les habilitats necessàries per a una vida mínimament autònoma i requereix serveis especialitzats, personal específicament format per a la seva atenció i mètodes especials de comunicació.

Per tal de donar visibilitat a aquesta doble discapacitat i amb l'objectiu d'oferir una experiència única a aquest col·lectiu, així com transmetre'ls els valors del Barça, el grup de persones sordcegues ha pogut tocar una de les copes de la Champions guanyades pel FCB, la Copa del Rei i la Copa de la Lliga. A la Sala Johan Cruyff han rebut una explicació sobre la història del FC Barcelona.

Al mateix temps han tingut la possibilitat de visitar les graderies per interpretar com es viu un partit. Han conegut les característiques de l'Estadi, i han visitat el vestidor per saber com són les taquilles dels jugadors, les lliteres per fer massatges, etc. I finalment han accedit a la gespa pel túnel, per on surten els jugadors al Camp Nou.

L’acte ha comptat amb la presència de Josep Pitarch, cap de Cultura i Esport de l’ONCE a Catalunya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut