El nou 'look' del vestidor del primer equip del FC Barcelona

El nou 'look' del vestidor del primer equip del FC Barcelona

La sala preparatòria del Camp Nou ha estat renovada amb motiu del Players Experience Tour, una nova manera de visitar l’Estadi que inclou entrar al vestidor del primer equip i permet a l’aficionat sentir-se com un membre de la plantilla

El vestidor del primer equip del FC Barcelona té nou 'look'. Els Messi, Piqué, Suárez i companyia es trobaran un nou vestidor quan tornin del Mundial i de les seves vacances. El Camp Nou presenta ara un vestidor renovat, que també es podrà visitar.

A partir d’aquest juny, el FC Barcelona ofereix l’opció de visitar el Camp Nou d’una manera única. Els aficionats que desitgin gaudir de l’estadi barcelonista, ho podran fer mitjançant el ‘Players Experience Tour’, una nova experiència que permet als seguidors blaugrana accedir als espais privats dels jugadors, sempre en grups reduïts. Els aficionats podran entrar al vestidor blaugrana, passejar pel terreny de joc i asseure’s a la sala de premsa Ricard Maxenchs, entre molts altres privilegis. Sens dubte, aquesta experiència permet als barcelonistes sentir-se com a nous fitxatges del club o com a membres del primer equip.

Amb motiu d’aquesta nova modalitat de visita a l’Estadi, el vestidor barcelonista ha patit algunes modificacions. Totes les taquilles dels futbolistes del primer equip ara disposen de la silueta estampada del futbolista a la seva corresponent taquilla, amb la imatge de color blau sobre el fons grana, ressaltant els colors del Club.

En aquesta nova iniciativa, que ja s’ha començat al mes de juny, s’hi troben tots els jugadors de la plantilla 2017/18, i a partir de l’1 de juliol s’anirà actualitzant amb les possibles altes i baixes que pugui haver-hi a l’equip. A part d’això i de les habituals remodelacions que es fan al vestidor al final de cada curs, també s’han afegit quadres amb gols i moments històrics al passadís pel qual entraran els aficionats culers al vestidor. Sens dubte, una nova experiència per viure de més a prop la màgia del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut