Coutinho, Paulinho i Vermaelen, a quarts

Brasil avança ronda al Mundial de Rússia després de superar a Mèxic per 2-0 gràcies als gols de Neymar i Firmino. Per la seva part, la Bèlgica de Vermaelen remunta un 0-2 en contra davant el Japó i s'imposa amb un gol en el descompte

Tres culers més a quarts de final del Mundial de Rússia. Els brasilers Coutinho i Paulinho i el belga Thomas Vermaelen s'afegeixen al croat Ivan Rakitić, l'uruguaià Luis Suárez i als francesos Umtiti i Dembélé. Divendres a partir de les 20.00 hores, el Brasil i Bèlgica disputaran un dels dos duels confirmats entre blaugranes en els quarts de final.

Solidesa brasilera

La canarinha ha superat amb claredat a Mèxic (2-0) a l'estadi Samara Arena en el partit de vuitens de final. Les dianes han pujat a l'electrònic gràcies a Neymar i Firmino en el segon temps. El resultat podria haver estat més ample si el porter mexicà no hagués rebutjat un xut de Paulinho.

Els integrants culers de la selecció brasilera han contribuït a la victòria. Coutinho, que ha jugat 83 minuts, ha donat fluïdesa al joc i Paulinho, que ha disputat 77 minuts, no només ha trepitjat àrea sinó que també ha aportat solidesa defensiva. D'aquesta manera, el '14' i el '15' culers avancen amb pas ferm a quarts de final del Mundial.

Triomf agònic de Bèlgica

La Bèlgica de Thomas Vermaelen també estarà en els quarts de final. El defensa no ha jugat cap minut en aquest duel de vuitens contra el Japó, però la seva selecció ha dominat la primera meitat. Cinc grans minuts del conjunt asiàtic han situat el 0-2 al marcador.

El conjunt belga ha desplegat un gran joc que els ha permès empatar el partit i arribar amb perill en els últims minuts. En l'última jugada del temps reglamentari Chadli ha marcat el definitiu 3-2 que classifica a Bèlgica.