Jordi Moix: “A partir d’ara tenim una proposta concreta i oberta per treballar”

Jordi Moix: “A partir d’ara tenim una proposta concreta i oberta per treballar”

El comissionat de l’Espai Barça, Jordi Moix, es mostra optimista a poder aconseguir un acord amb l’equip de Govern, els partits polítics i els veïns

El FC Barcelona ha presentat avui la proposta de Modificació del Pla General Metropolità, la reordenació urbanística dels terrenys del Club i l’espai públic que és necessària per poder realitzar l’Espai Barça, com ha explicat el comissionat del projecte, el directiu Jordi Moix. “Després de 18 mesos de feina conjunta amb els tècnics de l’Ajuntament, hem fet pública una proposta de transformació tant de les instal·lacions de l’Espai Barça com dels voltants del nostre recinte a les Corts, que també ha estat presentada als veïns, i a partir d’ara ja tenim una proposta concreta i oberta per treballar i arribar a un consens amb la ciutat”.

Moix valora que tota la “intensa feina feta” permet al Club “ser optimistes que podrem concretar un acord amb els altres partits polítics a part de l'equip de Govern i, mitjançant reunions de treball més explicatives i més en detall de participació ciutadana, podrem consensuar la tramitació urbanística que ens permeti aconseguir les autoritzacions per impulsar el projecte”.

Respecte a les línies de treball de la proposta, Moix ha explicat: “Hem tingut en compte, a més de les instal·lacions que ja són més pròpies de l’Entitat, la integració de la nostra finca conjuntament amb el barri. Ampliem el perímetre afectat en unes 8 hectàrees perquè els aspectes de mobilitat, sostenibilitat i seguretat estiguin millor resolts que ara, poder integrar millor les activitats en dies de partit, i que en dies de no partit aquest espai, que ara està desconnectat de la resta del barri, pugui integrar-s’hi molt millor”. En aquest sentit, el comissionat de l’Espai Barça ha explicat que els “punts clau que hem tingut en compte són les deficiències i millores que hem de preveure els dies de partit i l’espai del voltant de les instal·lacions esportives perquè quedin obertes al ús públic per a la resta de la ciutat”.

Moix ha reiterat que “després de la feina feta amb la ciutat, la proposta no està tancada”, però que té “una òptica positiva per part de l’Ajuntament pel fet que és un punt de partida per, conjuntament amb el barri i la participació ciutadana, poder concretar-la i poder-la tramitar urbanísticament a dins del plenari municipal”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut