Dol a la secció d’hoquei gel per la mort de Salvador Gordo

Dol a la secció d’hoquei gel per la mort de Salvador Gordo

L’equip Sènior i l’U-10 van retre aquest dissabte un homenatge al delegat del primer equip i a l’encarregat de material de la secció

La secció d’hoquei gel està de dol per la defunció de Salvador Gordo, que va morir el passat divendres 3 de febrer a l’edat de 52 anys. Conegut com Salva, era el delegat del primer equip de l’hoquei gel blaugrana des de feia deu anys, i també exercia dencarregat de material de la secció. A més, entrenava els joves esportistes de l’equip sub-10 i els ensenyava a patinar. Anteriorment havia estat el responsable de la Pista de Gel del Palau Blaugrana.

L’homenatge a Salvador Gordo es va dur a terme aquest mateix dissabte, als instants previs al duel entre el Barça i el Mahadahonda (8-1), corresponent a la segona jornada de les semifinals del play-off de Lliga. Ambdós conjunts, més els integrants de l’equip sub-10 de la base blaugrana, van fer un minut de silenci, i al centre de la pista es va col·locar un ram de flors, una samarreta, l’estic, els guants i la gorra que feia servir el Salva. El minut de silenci també es va produir a la resta de partits d’hoquei gel d’arreu de l’Estat.

La cerimònia de comiat tindrà lloc aquest dimarts a les 9 del matí al Tanatori de la Ronda de Dalt de Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut