Els 21 punts de Marcus Eriksson, nova millor marca com a jugador del Barça Lassa

Els 21 punts de Marcus Eriksson, nova millor marca com a jugador del Barça Lassa

L’aler suec va anotar 21 punts contra el Manresa i va demostrar a la pista que està sent la seva millor temporada

Marcus Eriksson segueix creixent i així ho diuen els seus números, ja sigui de punts o de minuts. I és que amb els 21 punts anotats aquest passat diumenge, i quan encara queda un terç de Lliga Regular, Eriksson ja ha anotat més punts que fa una temporada i ha disputat els mateixos minuts. “Em sento preparat per quan l’entrenador Bartzokas em necessiti”, assegura Eriksson en declaracions a la web del Club.

I és que Eriksson ha disputat 240 minuts en 17 partits (14 de mitjana), mentre que el curs passat en va jugar 216 en 22 partits (9,8 de mitjana). El seu creixement és un fet també pel que fa a referència als punts anotats: 105 en els disset partits que ha jugat pels 75 anotats en tot el curs passat.

El millor partit fins ara

És la segona vegada aquesta temporada que Eriksson se supera com a jugador del Barça Lassa. Primer van ser els 18 punts que va anotar en la victòria del Barça Lassa contra l’Estudiantes al Palau i aquest diumenge, de nou, va sobresortit: 21 punts en 27 minuts i amb un magnífic 5 de 9 en triples, la seva especialitat, i en la qual també estableix la seva millor marca amb els cinc anotats.

Cal destacar, a més, que Eriksson va igualar el rècord de punts que tenia a la Lliga Endesa i que havia aconseguit amb la samarreta del Bàsquet Manresa. Va ser el curs 2013/14 -quan hi va jugar cedit pel Barça- contra el Valladolid i el Fuenlabrada.

Seguir treballant

Estic content amb les oportunitats que m’arriben des del treball diari. Estic feliç del partit que he fet, però sobretot perquè hem guanyat. Això és el més important”, destaca un Eriksson que espera amb ganes i il·lusió la Copa del Rei de Vitòria 2017 que començarà aquest divendres per al Barça Lassa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut