Xavi Llorens: “Que la gent s’animi i vingui al Mini”

Xavi Llorens: “Que la gent s’animi i vingui al Mini”

L’entrenador del Barça Femení i Miriam Diéguez avisen dels perills d’un Rayo canviat

Diumenge a les 16 hores, abans del Barça-Leganés, el Femení rep el Rayo Vallecano al Miniestadi. Les blaugranes són segones a la Lliga i les madrilenyes, a l’alça, setenes. L’equip ha completat aquest divendres el penúltim entrenament abans del matx. Prèviament, l’entrenador Xavi Llorens i la jugadora Miriam Diéguez han atès els mitjans.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Tenim les ganes i la il·lusió de fer-ho bé, de jugar bé, de guanyar, de gaudir i anar sumant per arribar al final del campionat amb opcions”.

“El Rayo ha crescut molt, amb un entrenador jove que dirigeix molt bé l’equip. Sabíem que aniria de menys a més. La incorporació de Natalia Pablos els dóna confiança i personalitat. És un equip molt competitiu i que ens posarà les coses complicades. Tot i això, crec que som superiors, hem de jugar amb una intensitat molt alta, tenir la possessió i ser verticals quan calgui”.

“Signaria jugar sempre al Mini. Tothom hi vol jugar i agraïm al Club la confiança que ens tenen. És diumenge, abans del primer equip, i la gent es podria animar i venir una mica abans”.

“Si tot va sobre el previst, Line Røddik estarà unes dues setmanes aturada. Tenim bons recanvis i preparats per jugar de central”.

Les declaracions de Miriam Diéguez

“Queden només dues o tres jugadores de l’equip amb les quals vaig jugar, però continua sent el Rayo, on vaig viure un any molt bo esportivament tot i els problemes que tenia el club. Amb ganes de veure les excompanyes”.

“No van començar bé, per tots els canvis que tenien i els problemes que arrossegaven, però s’han de tenir en compte els resultats dels últims partits i la classificació. No serà gens fàcil”.

“És clar que és especial jugar al Mini. És un camp diferent, només entrar-hi tot canvia i són d’agrair les oportunitats que tenim de jugar-hi”.

“Estem contentes per l’última victòria al camp de la Reial, però sabem que no estem fent el nostre joc i volem d’una vegada per totes retrobar l’essència que tenia l’equip temps enrere”.

“Des que va arribar la Natalia el Rayo va fer un salt de qualitat i d’experiència. Des que hi és ella l’equip ha fet un canvi. És una gran jugadora i els dóna un plus”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut