Victòria amb gran gest de fair play del filial a Mengíbar (4-6)

Victòria amb gran gest de fair play del filial a Mengíbar (4-6)

Amb 2-4 al marcador i el partit encara per decidir, el juvenil i debutant amb el Barça B Rober va aturar el joc en plena contra i amb opció clara de gol en veure un rival lesionat a terra

Més que els tres punts, el més important de la victòria del Barça B a Mengíbar és el gran gest de fair play que va protagonitzar Rober, curiosament el jugador que debutava amb el filial procedent del Juvenil. Una demostració evident dels “valors” que caracteritzen la filosofia de joc i de vida del planter blaugrana.

El gest de Rober va consistir a aturar el joc en plena contra i quan tenia una ocasió clara de gol en veure un rival lesionat estès al terra per culpa d’un cop. El gest encara pren una dimensió més gran per la condició de debutant del juvenil Rober, pel fet que es tractava d’un partit decisiu en la lluita pel títol de Lliga del filial i que el marcador reflectia un 2-4 i encara estava tot per decidir a l’equador de la segona part.

Més enllà d’aquest gran gest de fair play, el filial va aconseguir una important victòria que el manté líder de Segona amb dos punts d’avantatge sobre ElPozo Ciudad de Múrcia i sobre Naturpellet Segòvia. A Mengíbar, els de Closas van haver de remuntar un 2-0 advers per aconseguir el triomf. Els blaugranes van capgirar el marcador en una demostració d’orgull i sobreposant-se a les importants baixes de Xavi Cols i Sergio González (amb el primer equip) i dels lesionats Khalid i Bermusell. Els gols de la victòria final per 4-6 van ser obra d’Albert Cardona, Iván (2), Oriol Miquel, Oriol Santos i Amores. La setmana que ve el Barça B defensarà el liderat a la Ciutat Esportiva contra el Narón (dissabte dia 25 a les 16 h).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut