Marc Palazón debuta amb el primer equip del Barça Lassa

Marc Palazón debuta amb el primer equip del Barça Lassa

El jugador de Sentmenat va estrenar-se al Palau després de sis temporades a l’hoquei formatiu blaugrana

Marc Palazón ja sap què és jugar al primer equip del FC Barcelona Lassa. I al Palau Blaugrana. El jugador de Sentmenat va debutar oficialment aquest dissabte davant el Voltregà (2-3), disputant part de la primera meitat quan el marcador estava 0-1 en contra. “Estic molt content pel debut però em queda l’espineta de no haver pogut guanyar el partit”, va dir Palazón a Barça TV després del matx.

En aquest sentit, l’entrenador Ricard Muñoz va destacar l’actuació del jugador: “El Marc ha tingut minuts de qualitat en un partit important i quan estava tot per decidir. Ha estat al nivell dels seus companys i estic molt content per ell i per l’actuació que ha tingut”.

Sis temporades com a blaugrana

Als 20 anys d’edat, Palazón està vivint la sisena temporada a l’hoquei formatiu de la secció. Va arribar procedent del Caldes, quan era infantil de segon any. Després de passar les categories juvenil i junior, ara viu el seu primer any com a sènior al Barça B (Primera Divisió). Durant aquests anys ha assolit dues vegades el Campionat de Catalunya, també dues vegades el d’Espanya i, la temporada passada, la Copa de la Princesa i el Campionat de Primera Divisió.

Abans del debut –el segon d’aquesta temporada després de l’estrena de Blai Roca contra el Bassano, Palazón havia estat convocat en quatre ocasions: davant el Voltregà a la Lliga Catalana, el Mérignac francès en la 2a jornada de la Lliga Europea, i a les pistes del Girona i del Lleida a l’OK Lliga. Aquest dissabte, ell i el junior Pablo Najera van substituir les absències de Lucas Ordoñez i Pablo Álvarez.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut