El planter no falla

El planter no falla

Els quatre equips del planter femení van vèncer amb contundència els seus partits de cap de setmana
Quatre de quatre. Un cap de setmana més, el planter del futbol femení culer ha sumat els seus partits per triomfs. A continuació repassem els partits:

AEM – FCB B (0-4)
Triomf treballat del filial a terres lleidatanes. La balança es va decantar a la segona meitat. A la represa, les locals es van quedar amb deu jugadores i les visitants no van desaprofitar la oportunitat. Calderón en pròpia porta, Claudia Pina i Carla Armengol (2) van certificar tres punts molt valuosos. I és que l’empat del Seagull a casa deixa el Femení B de Zoe García a tan sols dos punts de les badalonines al capdavant de la classificació.

Juvenil-Cadet – Atlètic Vilafranca (2-0)
També va haver de lluitar de valent el quadre que dirigeix David Forcat per batre l’Atlètic Vilafranca. Un gol matiner de Viktoria Adrianova va aplanar-li el camí, però no va ser fins a les acaballes que va sentenciar per mitjà de la mateixa davantera. D’aquesta manera, les blaugrana segueixen líder amb cinc punts més que el seu immediat perseguidor.

Infanti-Aleví – Viladecans (15-0)
La golejada del cap de setmana la va protagonitzar novament el conjunt entrenat per Juan Carlos Hidalgo, que va dominar de principi a fi, amb un futbol creixent. Laura Mas Berenguer (3), Naiara Tarifa (3), Laura Mas Serra (2), Laura Lobo (2), Claudia Gómez, Valeria Trujillo, Ariadna Mingueza, Esther Laborde i Clara Rodríguez van marcar. Amb tot, el Barça se situa amb 199 gols a favor i 10 en contra, amb un punt més que l’Espanyol al capdamunt de la taula.

Aleví-Benjamí – Llerona (4-1)
L’equip més jove de la base de futbol femení va sumar també els tres punts en un duel equilibrat entre dos de la part alta. Tot i que el Barça es va avançar per 2-0, les visitants van escurçar distàncies i no va ser fins als últims minuts que es va decidir el duel amb dos gols més culers. Les dianes locals van ser obra de Maria Calderón (2), Ylenia Estrella i un altre en pròpia porteria. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut