La 21a Copa del Rei amb color blaugrana!

La 21a Copa del Rei amb color blaugrana!

El Barça Lassa ha revalidat el títol a Alcobendas després de superar el Reus a la final i consolida l’hegemonia al torneig del KO

El vincle entre el Barça Lassa d’hoquei patins i la Copa del Rei segueix fent-se més fort. L’equip blaugrana ha aconseguit aquest diumenge la 21a Copa de la secció, revalidant així el títol assolit el curs passat a Reus. Sobre el parquet Amaya Valdemoro d’Alcobendas, el capità Aitor Egurrola ha aixecat el 61è títol del seu palmarès, i ha celebrat amb els seus companys un trofeu que ha estat molt disputat.

Després de superar el Voltregà als quarts de final (6-3) i el Liceo (2-2 i 0-2 als penals) a les semifinals, el Reus ha estat l’últim obstacle que s’ha hagut de superar (3-4). La Copa obtinguda a Alcobendas és el primer títol de la temporada quan l’OK Lliga i la Lliga Europea estan en joc i suposa el 12è títol (2a Copa) des que Ricard Muñoz dirigeix la banqueta blaugrana.

Pel que als jugadors, destaquen els registres d’Aitor Egurrola i de Sergi Panadero, que han aconseguit la 9a i 6a Copa del Rei amb el Barça, respectivament. Es tracta del 61è títol del porter blaugrana -segon jugador amb millor palmarès de la història del club, per darrere de Barrufet (71)-. El vuitè en aquesta llista d’esportistes privilegiats és Sergi Panadero, que ja suma 44 títols, a només un de David Páez.

D’altra banda, aquesta Copa ha estat el primer títol de Pau Bargalló com a blaugrana. Sergi Fernández (4), Marc Gual (3), Xavi Barroso (3), Pablo Álvarez (3), Lucas Ordoñez (2), Edu Lamas (2) són els altres jugadors que amplien el palmarès amb el Barça Lassa en aquesta competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut