Els equips de la base, imparables

Nou ple de victòries de tots els equips de la secció. El Juvenil s’apropa al títol de lliga després de golejar al Mataró

JUVENIL (J22): BARÇA- 9; FUTSAL INLINGUA MATARÓ-1

Golejada del Juvenil davant d’un dels equips més potents de la lliga. El FC Barcelona afrontava el partit amb nombroses baixes, cobertes per jugadors cadets. Fins a l’equador de la primera part la igualtat va ser total i cap dels dos equips imposava el seu domini en el joc. Poc a poc, però el partit s’anava tenyint de blaugrana i al minut 12 Jandro va inaugurar el marcador a la sortida d’una banda. En poc més de 8 minuts el Barça va marcar 4 gols enmig del desconcert visitant, i el partit va arribar al descans amb 4-0.

A la represa, Dani va marcar el cinquè gol blaugrana només començar. El domini blaugrana era absolut i a l’equador de la segona part el marcador reflectia un contundent 8-0. A favor del Mataró s’ha de dir que no van rendir-se en cap moment i van marcar el gol de l’honor en els instants finals del partit, abans que Povill arrodonís el resultat amb el definitiu 9-1. Amb aquest triomf, el FC Barcelona juvenil segueix comptant els seus partits per victòries i s’apropa al títol de lliga. Els blaugrana tenen 18 punts d’avantatge respecte el Manresa quan només queden 24 punts per disputar-se.

F.C.BARCELONA: Alex, Hugo, Pau, Dani i Povill–cinc inicial- També van jugar: Santi, Trias, Víctor, Marc i Jandro

GOLS: 1-0 Jandro (min 12), 2-0 Jandro (min 12), 3-0 Víctor (min 14), 4-0. Marc (min 19), 5-0 Dani (min 21), 6-0 Víctor (min 25), 7-0. Pau (min 27), 8-0 Pau (min 32), 8-1 (min 34), 9-1 Povill (min 36)

CADET (J17): CN SABADELL-2, BARÇA-5

El Cadet va trencar la imbatibilitat del Natació Sabadell a casa i va sumar tres punts més que consoliden el liderat de la categoria. Al minut 4, Joan marcava el 0-1 traient profit de la pressió. Acte seguit, però, els locals empataven en una jugada de contraatac. Tot i encaixar aquest gol el Barça va seguir dominant i va tornar a avançar-se al marcador amb tres gols seguits d’Adri, Ramajo i Christian (1-4). Abans del descans, però, els locals deixaven el partit obert aconseguint el 2-4 aprofitant que el Barça s’havia quedat amb un home menys.

A la segona part, el Barça va optar per controlar el partit des de la defensa i generar ocasions a la contra. La tàctica va sortir bé i Adri va aconseguir el 2-5 que decantava el partit a favor dels blaugrana. L’equip va defensar bé el porter-jugador i va aconseguir una important victòria en una pista complicada. Amb els tres punts i l’ensopegada dels rivals, el Barça amplia l’avantatge respecte al 2n classificat a 8 punts.

Gols: Adri 2, Ramajo, Joan i Christian.

INFANTIL (J17) CN SABADELL-2 , BARÇA-6

Partit intens i victòria treballada, amb un Barça que va defensar molt bé en els primers minuts de partit i es va avançar al marcador d’entrada amb una bona jugada individual de Toni (0-1). Els locals van empatar aprofitant una errada defensiva puntual, però el Barça seguia dominant i Marc aprofitava el rebuig d’un xut d’Adrián per fer l’1-2 abans del descans.

A la segona part, el CNSabadell va tornar a empatar amb una jugada de contraatac (2-2). I aquest gol va despertar del tot al Barça, que va jugar els millors minuts de la temporada. En 3 minuts, el Barça va sentenciar el partit. Primer Adrián Tapias feia el 2-3 de jugada personal, després Victor marcava per sota el porter amb gran assistència de Sergi (2-4). I Sergi marcava el cinquè aprofitant una gran jugada per banda de Javi. Ja a les acaballes del partit, Garvin assistia a Arnau que arrodonia el marcador amb el definitiu 2-6. Partit molt complet de l’Infantil, tant a nivell defensiu com ofensiu i gran victòria en una pista molt complicada.

Gols: 0-1 Toni (min 3), 1-1 (min 7), 1-2 Marc (min 18) / 2-2 (min 21), 2-3 Adrián Tapias (min 30), 2-4 Victor (min 31), 2-5 Sergi (min 32), 2-6 Arnau (min 39)

ALEVÍ (J17) BARÇA-9, ST. ANDREU DE LA BARCA-1

Important victòria de l’Aleví contra el tercer classificat de la lliga en un partit molt intens. El Barça va saber interpretar bé el partit des de l’inici i va contrarestar la defensa visitant movent bé la pilota i amb paciència.  Els blaugrana van inaugurar el marcador al minut 2’ amb un gol en pròpia porta, i abans del descans el marcador ja era de 5-0 amb dianes d’Akim Ràfols, Eudald Ripollés i dues més de Luis Medina.

A la represa el partit seguia amb la mateixa tònica. El Barça dominava en totes les facetes del joc i Pol Salas, Jordi Sánchez, una altra vegada Luis Media i Darling Omar aconseguien marcar per deixar el resultat final en un contundent 9-1,.

GOLEJADORS: Gol P.P (2'), Akim Ràfols (5'), Eudald Ripollés (10'), Luís Medina (13'/ 13'/ 28'), Pol Salas (17'), Jordi Sanchez (17'), Darling Omar (30')