El Barça revalida el títol de Cros Curt Femení al Campionat d’Espanya

El Barça revalida el títol de Cros Curt Femení al Campionat d’Espanya

El FC Barcelona també aconsegueix el bronze en categoria masculina, i l’equip promesa masculí s’endú l’or

El FC Barcelona ha aconseguit el títol en la prova absoluta de Cros Curt femení i la tercera posició en la prova masculina. El Barça també s’ha imposat en la cursa de la categoria promesa masculina. L’or del femení es va basar en les bones actuacions individuals de Blanca Fernádez (1a), Teresa Urbina (7a), Jaqueline Martín (8a) i Marta Galimany (12a). En categoria masculina van destacar Ilias Fifa (2n) i Artur Bossy (10è), i en l’equip promesa el millor classificat va ser Mohamed Zarhouni (2n).

Doblet en llançaments

Aquest cap de setmana també s’ha disputat el Campionat d’Espanya de llançaments llargs d’hivern. El juvenil David Martínez va guanyar l’or en martell amb una marca de 66,44 m, i la júnior Elena Ruiz es va imposar en llançament de disc amb una marca de 40,63.

Més medalles

Marc Zúñiga va aconseguir la medalla de bronze en la prova de 1.500 metres al Campionat d’Espanya Promesa. D’altra banda, Mariona García va guanyar l’or en 3.000 marxa del Campionat de Catalunya Juvenil. També van aconseguir medalla Bernat Erta, bronze en 400 metres, i Àlex Gracia, bronze en perxa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut