Luis Enrique:

Luis Enrique: "Per competir pels títols necessitem a tota la plantilla"

El tècnic asturià ha destacat que "les rotacions són necessàries per a poder lluitar per tot" i ha lloat la capacitat de l'equip per ser fidel a l'estil tot i la pressió alta de l'Athletic

El FC Barcelona ha vençut amb solvència l'Athletic Club (3-0) gràcies a les dianes d'Alcácer, Leo Messi i Aleix Vidal, arribant als 100 gols en 36 partits. El tècnic asturià, Luis Enrique Martínez, ha destacat en roda de premsa que "per poder competir i lluitar per tots els títols, necessitem a tota la plantilla", en relació a les rotacions.

Repassa les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez:

  •  "No hi ha partit còmode davant l'Athletic, tant és el resultat. Ja sigui a San Mamés o al Camp Nou. Quan han tingut la pilota ens han fet córrer, són un equip difícil"
  • "Les rotacions? "Per guanyar el campionat i disputar tots els títols necessitem a tota la plantilla. Els jugadors menys habituals han estat a un gran nivell, i hem pogut donar descans a alguns jugadors per els propers partits. A més, hem guanyat 3 punts que són meravellosos"
  • "A Sevilla vam canviar el sistema amb 4-2-3-1 i Aleix Vidal va jugar d'interior dret, però avui no. Al sortir Messi hem col·locat a Aleix com a extrem dret, però amb el mateix sistema amb el qual estàvem jugant "
  • "Davant d'un equip com l'Athletic, les opcions de sortir jugant des del darrere no només són a curt, també en llarg i a l'espai. Hem intentat elaborar des del darrere, però al principi ha estat difícil. Conforme ha avançat el matx hem estat més fins, amb bones sortides"
  • "Quan superes la pressió alta apareixen molts espais. I un equip com nosaltres, amb espai, pot crear molt perill. A la segona part hem circulat més ràpid la pilota, sense tants errors. En funció del que faci el rival i on decideixi pressionar, les solucions són molt diferents"
  • "Hem generat les suficients ocasions per guanyar, tot i que el resultat potser és excessiu pels problemes que ens han creat. Però hem tingut una gran actitud, comportament i personalitat, tot i que la pressió ens ha ofegat per moments"
  • M'alegro per Alcácer, té l'afany de superar-se i millorar. Ha fet un molt bon gol, amb una gran definició, i que li vindrà molt bé a ell i a l'equip"
  • "En principi Piqué té una sobrecàrrega, hem preferit no arriscar. Rafinha ha patit un cop amb una bretxa impressionant. Espero poder comptar amb els dos, però la pròpia evolució dels jugadors la veurem en els propers entrenaments"
  • "Neymar Jr ha estat espectacular, com sempre. És impagable la capacitat que té de generar superioritat, de regatejar i ajudar l'equip també en defensa, baixant a recuperar "
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut