Xavier Munford s’incorpora al Barça Lassa fins a final de temporada

Xavier Munford s’incorpora al Barça Lassa fins a final de temporada

El base nord-americà, de 24 anys i 1’90, ha passat aquest divendres la revisió mèdica i aquesta mateixa tarda s'entrenarà amb els seus nous companys

El base nord-americà Xavier Munford jugarà al Barça Lassa fins a final de temporada. El Club i el jugador, que prové del Greensboro Swarm de la NBA D-League, han arribat a un acord perquè Munford, de 24 anys i 1’90, reforci l’equip.

Aquest divendres, el nou base blaugrana ha superat la revisió mèdica i aquesta tarda ja entrenarà a les ordres de Bartzokas. Recordem que aquest jove base arriba al FC Barcelona Lassa davant la complexa situació amb què s’ha trobat el conjunt barcelonista aquesta temporada amb les lesions. La darrera, la del també base Alex Renfroe.

Experiència americana

Munford ha jugat fins ara als Greensboro Swarm, equip afiliat dels Charlotte Hornets, de la NBA D-League. Ha disputat un total de 30 partits amb una mitjana de 18.5 punts, 4.8 rebots i 5.3 assistències per partit, va participar a l’All-Star de la D-League, sent un dels jugadors destacats, i també ha estat nomenat, un cop, jugador de la setmana de la competició.

El base nord-americà, que va jugar a Miami Dade College, a Iowa Western i a Rhode Island en la seva etapa universitària, no va ser triat al Draft del 2014 i des d’aleshores ha disputat 122 partits a la D-League en dos equips diferents: els Bakersfield Jam –equip afiliat dels Phoenix Suns- i, actualment, als Greenboro Swarm.

Etapa NBA

El curs passat, el 2015-16, Munford va participar en 14 partits de Lliga Regular amb els Memphis Grizzlies (5.7 punts en 17.4 minuts) i també va disputar 4 partits de Play-off jugant més de 22 minuts per partit i gairebé cinc punts per partit.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut