Jordi Alba: “Estem vius, queda molta Lliga”

Jordi Alba: “Estem vius, queda molta Lliga”

El lateral culer ha destacat també: “Luis Enrique és el millor entrenador que podria tenir el Barça, estem a mort amb ell”

El jugador blaugrana Jordi Alba, en un acte celebrat a l'Hospitalet en el qual s’ha inaugurat l’Escola de Futbol Tecnificació Jordi Alba, ha parlat amb claredat sobre l’actualitat blaugrana. El lateral esquerre ha assegurat: “Quan perdem, igual que quan guanyem, és per tots, és responsabilitat de tots”.

A més, Jordi Alba ha afirmat: “Queda molta Lliga, però no podem fallar més. Estem vius, i estem convençuts que si fem les coses bé tindrem opcions de guanyar-la. Tot i que no depenem totalment de nosaltres, sí que depenem de guanyar cada partit. L’equip mentalment està molt fort, amb ganes de tirar això endavant i continuar millorant”.

"Luis Enrique és el millor entrenador que podria tenir el Barça"

El jugador de la Masia també ha tingut paraules cap al seu tècnic: “Luis Enrique porta tres anys magnífics aquí, anem a mort amb ell. És el millor entrenador que podria tenir el Barça”. “A mi, personalment, m’ha ajudat molt, he millorat moltes coses amb ell”, ha afegit.

Finalment, tot i que encara queden dues setmanes per a la tornada, Jordi Alba ha parlat del partit de Champions contra el PSG: “Ens veiem capaços de tot, de lluitar per tot. Sabem que és difícil remuntar, però tot dependrà de com sortim. Si podem marcar un o dos gols ràpids serà important”. A més, ha afegit: “Si ells ens van marcar quatre gols, nosaltres també podem fer-ho. Hem guanyat per golejada al nostre estadi en grans cites altres cops”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut