Viatge institucional a la Xina per a la signatura de l'acord amb Mission Hills Group

Viatge institucional a la Xina per a la signatura de l'acord amb Mission Hills Group

El president Josep Maria Bartomeu i el CEO Òscar Grau, acompanyats de Ronaldinho, es desplacen la setmana vinent per impulsar un projecte clau en el posicionament d’internacionalització del Club

Josep Maria Bartomeu, Òscar Grau i Ronaldinho viatjaran la setmana vinent a la Xina amb motiu de la signatura de l’acord entre el FC Barcelona i Mission Hills Group. El president i el CEO blaugranes, acompanyats de Ronaldinho, ambaixador del Club, es desplaçaran primer a Haikou, on el divendres 24 de febrer es certificarà l’aliança estratègica que permetrà la creació de la primera FCBEscola gestionada completament pel Club i créixer en el mercat xinès. Aquest acord està encabit dins del projecte d’internacionalització del FC Barcelona, un dels pilars del pla estratègic del Club. El dissabte 25, Bartomeu i Grau visitaran l’oficina que el Club té a Hong Kong i participaran en una trobada a la seu de la penya barcelonista d’aquesta ciutat.

La signatura d’aquest acord arriba després de la seva aprovació en l’Assemblea Extraordinària de socis celebrada el 18 de desembre al Palau de Congressos. El projecte que el Barça durà a terme es desenvoluparà a la ciutat de Haikou, a l’illa xinesa de Hainan, una zona no industrialitzada amb una gran sostenibilitat ambiental i que és una reconeguda destinació turística per al poble xinès. Allà el Club gaudirà d’una instal·lació compartida amb la Federació Xinesa de Futbol, on està prevista la inauguració d’una FCBEscola amb set camps de futbol preparada per formar més d’un miler de nens, i que també hi hagi un gran espai d’experiències, amb una Megastore i una zona de restauració incloses.

El dia 25 tindrà lloc la visita oficial del president Josep Maria Bartomeu i el CEO Òscar Grau a la que va ser la primera oficina internacional permanent que el FC Barcelona va obrir l’any 2013. Des de llavors s’ha consolidat com un model d’èxit per captar nous patrocinadors i crear una connexió amb els aficionats del continent asiàtic que perduri en el temps. En el transcurs d’aquest període, el Club ha incrementat el nombre de patrocinadors –ha passat de 5 el 2013 a 14 a l’inici del 2017-, així com els ingressos –més de 19 milions-. A més, ha aconseguit establir connexions amb el teixit financer i amb el territori social que es preveuen molt fructíferes a mitjà i a llarg termini.

Així és l’oficina de Hong Kong

L’oficina, de 215 m2, es troba al bell mig del districte financer a l’illa de Hong Kong, més concretament a Queen’s Road Central, un lloc estratègic al qual és senzill arribar-hi tant en metro com en autobús o amb els sistemes més característics de la ciutat, com són els ferris que connecten les illes o el famós Tram (tramvia).  

Dirigida per Xavier Asensi, la seu del FC Barcelona a Hong Kong compta amb un total de 13 persones, entre les quals hi ha gent de la Xina, de Tailàndia, de Corea del Sud, de Hong Kong, del Nepal, d’Anglaterra i també de Catalunya. Entre totes elles, poden donar atenció en més de deu idiomes diferents.

Després de la visita a l’oficina, Josep Maria Bartomeu es dirigirà a la seu de la Penya Barça Hong Kong Fan Club, fundada l’any 2015, on tindrà lloc una trobada amb una representació dels 218 penyistes que la componen. A més, el FC Barcelona té dues penyes a la Xina: la Penya Barcelonista La Gran Muralla Xina (Pequín), i la Penya Ànima Blaugrana (Xangai). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut