Luis Suárez i Sergi Roberto es perdran la final de Copa del Rei

Luis Suárez i Sergi Roberto es perdran la final de Copa del Rei

El golejador uruguaià i el lateral català han estat expulsats en el duel de tornada contra l’Atlètic de Madrid i no podran participar en l’últim pas per guanyar la Copa

Les notes negatives de l’accés del Barça a la gran final de la Copa del Rei han estat les expulsions de Luis Suárez i Sergi Roberto a la segona part. El partit contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou que ha certificat la presència blaugrana a la final ha estat un duel disputat i tens, i els dos jugadors blaugranes han vist dues targetes grogues. D’aquesta manera, les expulsions els impediran participar a la final prevista per al 27 o 28 de maig per sanció.

En el cas del davanter uruguaià, ha vist les dues targetes de manera consecutiva en els minuts 87 i 90, i la segona ha estat en una acció de disputa aèria. De fet, només ha fet dues faltes durant tot el partit –a més d’unes mans-, les dues que li han costat l’expulsió. En acabar el partit, Suárez ha afirmat: “Crec que és just que apel·lem la segona groga, perquè crec que ni tan sols és falta”. En la mateixa línia s’ha pronunciat Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip: “Suárez no té intenció de fer mal, revisarem les imatges”.

El ‘9’ blaugrana, abans de l’expulsió, havia estat l’autor del gol del Barça a la vora del descans. En total, en els sis partits que ha disputat durant la present edició de la Copa, Suárez ha marcat quatre gols.

Per la seva banda, Sergi Roberto ha estat expulsat a l’inici del segon temps. Després de veure la primera groga al quart d’hora de joc, el lateral de Reus ha vist la segona en una acció en el minut 57. L’expulsió, que casualment ha arribat en el dia del seu 25 aniversari, ha deixat l’equip amb 10 jugadors quan el canvi per Aleix Vidal estava preparat, tal com ha reconegut Luis Enrique en roda de premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut