El Club presentarà al·legacions per les targetes de Suárez i Sergio Busquets

El Club presentarà al·legacions per les targetes de Suárez i Sergio Busquets

El davanter uruguaià va ser expulsat perquè va rebre dues targetes grogues, la segona de les quals va ser a falta de dos minuts del final del partit

El FC Barcelona presentarà al·legacions a l’acte arbitral davant del Comitè de Competició per la segona targeta groga que Luis Suárez va rebre durant la tornada de semifinals de la Copa del Rei davant de l’Atlètic de Madrid, després de disputar una pilota amb Koke. Cal recordar que el davanter uruguaià va rebre dues targetes grogues en tres minuts.

Segons consta en l’acta arbitral del partit redactada per l’àrbitre Jesús Gil Manzano, Suárez va ser amonestat amb la segona targeta groga per “impactar amb el braç contra un jugador adversari de manera temerària en la disputa d’una pilota”.

Sergio Busquets, per la seva banda, va rebre una targeta groga després de desplaçar una pilota fora del terreny de joc, quan en aquest n’hi havia dues. Segons l’acte de Gil Manzano, Sergio va ser amonestat per “desplaçar la pilota del lloc on s’havia de realitzar una posada en joc, en senyal de disconformitat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut