Els cinc grans gestos d’esportivitat del FC Barcelona

Els cinc grans gestos d’esportivitat del FC Barcelona

Després del Premi Laureus rebut per l'Infantil B pel seu gest al Japó, rescatem els cinc moments esportius dels últims anys dels equips del FC Barcelona

El model del FC Barcelona sempre s’ha caracteritzat per l’esportivitat, el respecte pel rival i el fair play en tots els esports i en totes les categories. Així ho demostra la trajectòria dels últims anys, que queda resumida en aquest vídeo amb cinc grans moments de màxima esportivitat. El recull l’obre el gest que va tenir l’aleshores capità Carles Puyol amb Éric Abidal, ja que li va cedir l’honor d’aixecar la Lliga de Campions a Wembley l’any 2011, després que el francès fos operat d’un tumor al fetge. Aquell gest va enorgullir encara més tot el barcelonisme, que celebrava eufòricament la consecució de la quarta Champions de la història.

En el recull hi ha un protagonisme clar de l’esport formatiu del Barça. En el quart lloc hi ha el gest de l’equip aleví de la temporada 2006/07, que es va deixar fer un gol per l’Espanyol després de marcar amb un rival lesionat. El segueix el moment de l’actual Infantil B pel qual va rebre el Premi Laureus al ‘Moment Esportiu de l’Any’, en consolar el rival després de guanyar un torneig al Japó. En el segon lloc hi ha l’equip Juvenil del curs 2010/11, que repeteix el cas de l’Aleví de quatre temporades enrere. Finalment, Leo Messi tanca el recull amb l’acció a El Sadar, quan, des de terra, va dir a l’àrbitre que no havia existit falta en una caiguda seva.

Gaudeix amb els gestos més esportius dels últims anys al Barça, la prova d’una manera de fer basada en el treball en equip i el respecte pel rival.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut