El Borussia Dortmund, rival als vuitens de la Youth League

El Borussia Dortmund, rival als vuitens de la Youth League

El sorteig realitzat a Nyon ha previst que el Juvenil A disputi l’eliminatòria a partit únic al Miniestadi

El Juvenil A del FC Barcelona ja coneix el rival dels vuitens de final de la Youth League. Serà el Borussia Dortmund. Així ho ha previst el sorteig realitzat aquest divendres a la seu de la UEFA a Nyon, que, a més, també ha decidit que el Barça disputi l’eliminatòria al Miniestadi. Cal recordar que el format de la competició fa que les rondes siguin a partit únic. El matx es disputarà el 21 o el 22 de febrer, encara amb horari per determinar. El que sí que és segur és que l’entrada serà gratuïta. D’aquesta manera, els aficionats blaugrana podran gaudir d’un duel espectacular europeu entre dos equips molt potents.

El sorteig també ha emparellat el camí fins a la final amb les possibles eliminatòries de quarts i semifinals. El Barça, en cas d’eliminar el conjunt alemany, també disputaria l’eliminatòria dels quarts de final al Miniestadi. El rival sortiria del guanyador de l’eliminatòria entre el FC Porto i el Viitorul i es disputaria el 7 o el 8 de març.

En cas de passar també els quarts, la ronda de semifinals es disputaria ja a Nyon en la final a quatre entre el 21 i el 24 d’abril. El rival dels blaugranes seria el vencedor de l’enfrontament entre els guanyadors del Salzburg-PSG i l’Atlètic-Sevilla. Finalment, en cas d’arribar a la final, el rival sortiria dels enfrontaments entre el Mònaco-Reial Madrid/Ajax-Dinamo Kíev i CSKA-Rosenborg/PSV-Benfica. La final es jugarà el diumenge 24 d’abril. Cal recordar que els blaugranes es van proclamar campions de la primera edició, i en les dues posteriors van caure als vuitens i als quarts, respectivament, davant l’Anderlecht.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut