Sessió sota la pluja pensant en el Calderón

Sessió sota la pluja pensant en el Calderón

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat a la Ciutat Esportiva amb la ment posada en el proper partit de Lliga, que serà diumenge contra l’Atlètic de Madrid

La feina no s’atura. El FC Barcelona continua preparant el vital duel contra l’Atlètic de Madrid, que tindrà lloc diumenge al Vicente Calderón (16.15 h). Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en una sessió que ha estat força marcada per la pluja.

Juntament amb els disponibles del primer equip, també s’han entrenat Nili, Martínez, Carbonell i Abeledo, del Barça B. A més, hem pogut veure sobre la gespa Javier Mascherano.

Els homes de Luis Enrique saben la importància de continuar guanyant a la Lliga per intentar assaltar el liderat, i el de diumenge contra l’Atlètic serà un partit clau. Els blaugranes, en la que serà la 24a jornada de Lliga, visiten un dels estadis més complicats del campionat, i al davant tindran un equip que arriba en bona forma. És per això que els culers centren tota l’atenció en aquest matx i dissabte tornaran a exercitar-se abans de viatjar cap a Madrid. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut