Amb la final de Copa a la butxaca, el Barça se centra en la Lliga

Amb la final de Copa a la butxaca, el Barça se centra en la Lliga

El Club presentarà al·legacions per les targetes de Suárez i Sergio Busquets El bitllet per a la final no s’escapa (1-1)

El FC Barcelona s’ha tornat a exercitar aquest dimecres a la Ciutat esportiva. Sense gaires hores de descans i després de certificar el quart bitllet consecutiu per a la final de Copa, als blaugranes els toca centrar-se en la Lliga. La Copa, doncs, queda aparcada fins al 27 o 28 de maig, dia en què es disputarà la final, encara amb seu a determinar. Amb la feina feta a la Copa, el Barça ja té la vista posada en la 22a jornada de Lliga que disputarà aquest dissabte contra l’Alabès a Mendizorroza. Un equip que ja va fer saltar la sorpresa en la primera volta i que es va imposar al Camp Nou per 1-2. Així doncs, caldrà tenir els cinc sentits posats per portar a Barcelona els tres punts, abans d’afrontar la setmana vinent els vuitens de final de la Lliga de Campions davant el PSG. I és que en menys d’una setmana torna la màxima competició europea.

La sessió d’aquest dimecres que ha estat dirigida per Luis Enrique ha estat realitzada al Camp Tito Vilanova i ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip i Marlon, Gumbau i Sarsanedas del Barça B. Una sessió que ha servit de recuperació per als jugadors titulars que van disputar la tornada de semifinals davant l’Atlètic de Madrid. El primer equip es tornarà a exercitar el proper divendres a les 16.30 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut