El tercer Premi Laureus de la història del FC Barcelona

El tercer Premi Laureus de la història del FC Barcelona

El guardó de ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’ rebut per l’Infantil B se suma als de ‘l’Esperit de l’Esport’ el 2007 i el de ‘Millor Equip del Món’ el 2011

El Premi Laureus al ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’, rebut per l’Infantil B del FC Barcelona i recollit aquest dimarts per Sergi Milà a la gala celebrada a Mònaco és el tercer guardó Laureus que rep el Club. Es tracta d’uns premis de gran prestigi internacional que reconeixen el millor de l’any en l’àmbit esportiu. L’Infantil B, en aquest cas, va ser reconegut pel gest que va tenir amb el rival després de guanyar la World Challenge Cup del Japó a l’estiu passat.

Un guardó, el primer de la història d’aquesta categoria, que se suma als que el Club va rebre el 2007 i el 2012. En el primer cas, el FC Barcelona va ser guardonat amb el Premi Laureus a ‘l’Esperit de l’Esport’ per la seva aliança amb l’UNICEF, que aquesta temporada ha complert el seu desè aniversari. Més tard, el 2011, el Barça va ser premiat com el ‘Millor Equip del Món’ després de guanyar la Lliga, la Lliga de Campions, la Supercopa d’Europa, la Supercopa d’Espanya i el Mundial de Clubs.

Sergi Milà, l’entrenador de l’Infantil B, va ser l’encarregat de recollir el guardó de mans de l’excapità del Barça Carles Puyol a la gala celebrada aquest dimarts a Mònaco. Una cerimònia en què el tècnic va agrair el premi perquè “té a veure amb els valors, el respecte i el joc net”. Milà va estar acompanyat a Mònaco per Xavier Vilajoana, directiu responsable del futbol formatiu amateur; Jordi Roura, secretari tècnic del futbol formatiu amateur, i Aureli Altimira, coordinador del futbol formatiu amateur. Tant Roura com Altimira, després de la gala, van destacar la importància dels valors i el respecte pel rival en la formació dels jugadors del futbol formatiu blaugrana.

La llista dels premis Laureus rebuts pel FC Barcelona:

  • 2007    Premi Laureus a ‘l’Esperit de l’Esport’ per l’aliança amb UNICEF.
  • 2012    Premi Laureus al ‘Millor Equip del Món’ de l’any 2011.
  • 2017    Premi Laureus al ‘Millor Moment Esportiu de l’Any’ a l’Infantil B.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut