Celebrada la II Trobada de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord

Celebrada la II Trobada de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord

L’acte també ha servit per premiar l’exjugador i extècnic blaugrana Carles Rexach amb el Premi Tito Vilanova

La capital de l’Alt Empordà, Figueres, va acollir aquest diumenge 26 de març la II Trobada de Penyes Barcelonistes de l’Empordà i Catalunya Nord, un acte que també va servir per premiar l’exblaugrana Carles Rexach amb el Premi Tito Vilanova.

Rebuda a l’Ajuntament

La celebració, que va acollir un total de 620 culés i 24 Penyes Barcelonistes, va donar el seu tret de sortida a la Plaça Catalunya de Figueres amb la Plantada de Gegants. Tot seguit, va tenir lloc la Cercavila pels carrers de la població i l’actuació dels Castellers de Figueres a la plaça de l’Ajuntament on, just després, es va produir l’arribada de Pau Vilanova i Dídac Lee, membres de la Junta Directiva del FCB, Daniel Sala, directiu de la Comissió Social Responsable de Penyes del FCB i Carles Rexach, ex jugador i membre de l’ABJ del FCB.

Allà els esperaven Lluís Grau, president de la Federació de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord i de la PB Montgrí i Comarca, Marta Felip, alcaldessa de Figueres, Marià Padrosa, president de la PB Alt Empordà, i Marc Sáez, president de la PB Almogàvers Empordà, entre d’altres.

Un cop fetes les salutacions pertinents, l’Ajuntament i el club van fer els intercanvis d’obsequis, així com la signatura en el Llibre d’Honor. L’acte va finalitzar amb un Dinar de Gala.

Premi Tito Vilanova

Durant l’Acte Institucional també va tenir lloc el lliurament del Premi Tito Vilanova a Carles Rexach, uns premis que la Federació de Penyes de l’Empordà i Catalunya Nord lliura cada dos anys, amb motiu del reconeixement d’aquelles persones que combreguin amb els valors del bellcairenc.

Aquest any el guardonat ha estat Carles Rexach amb motiu del que representa en el Barça i per la relació que tenia amb en Tito Vilanova, ja que havia estat el seu entrenador i va ser un dels avaladors per que ocupés el lloc d’en Pep Guardiola.

Durant l'entrega hi han assistit els pares de Tito Vilanova i, a més, s'ha guardat un minut de silenci per la mort de l'expresident blaugrana Agustí Montal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut