Entrades Juventus - Barça de Lliga de Campions

Entrades Juventus - Barça de Lliga de Campions

Procés de sol·licitud d’entrades, els dies 21 i 22 de març

El proper 11 d’abril el FC Barcelona jugarà el partit d’anada de quarts de final de Lliga de Campions davant la Juventus al Juventus Stadium.

Procés de sol·licitud d’entrades

Les Penyes que vulguin sol·licitar entrades per a aquest partit ho podran fer mitjançant el formulari web que estarà disponible a partir del dia 21 de març, a les 10 h i fins al dia 22 de març a les 19 h. El preu de cada entrada és de 55€.

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat hi haurà un total de 357 entrades destinades al moviment de Penyes.

A partir de la data indicada hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la Penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

El divendres dia 24 de març, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona se li assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada Federació territorial efectuaran una proposta de repartiment, ponderat, corresponent a la seva zona.

Recollida de les entrades a Torí

D’acord amb la normativa marcada pel Club, per aquest partit la recollida es farà única i exclusivament a Torí els dies 10 i 11 d’abril. En cap cas es podrà fer la recollida a Barcelona, i tampoc es faran enviament d’entrades.

Les entrades seran nominals, i només s’entregarà l’entrada i la polsera al soci o penyista que se li hagi estat assignada presentant el seu DNI o passaport. Cadascú haurà de recollir la seva entrada. En el cas dels menors, l’haurà de recollir el menor sempre acompanyat per un dels seus progenitors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut