Tot el que has de saber del Barça Lassa - Unics Kazan

Tot el que has de saber del Barça Lassa - Unics Kazan

L’equip rus compta amb el màxim anotador de la competició, l’escorta nord-americà Keith Langford

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21h, l’Unics Kazan rus, en la que serà la 25a jornada de l’Eurolliga. En el partit de la primera volta a Rússia, en el que va ser el primer partit de la temporada a Europa, els de Bartzokas van vèncer per 63-69 en un matx en què van haver de remuntar.

Les curiositats que rodegen el Barça i l’Unics:

-Nathan Jawai, que va ser blaugrana el curs 2012/13, va jugar el curs anterior a l’equip rus, amb el qual va disputar el play-off de quarts de final

-Un altre exblaugrana, Bostjan Nachbar, també va jugar a Kazan  el curs 2011/12 amb Jawai i la temporada 2013/14 va signar pel Barça.

-Qui va fer el camí invers, de Barcelona a Kazan, va ser Chuck Eidson, blaugrana el curs 2011/12 i que va jugar a Kazan els anys posteriors.

-Aquest serà el setè enfrontament a la història de l’Eurolliga amb l’Unics Kazan i el balanç és de 6-0 favorable als blaugranes

-Tot i que ocupa l’última posició de la classificació, amb 7 triomfs i 17 derrotes, l’Unics compta el màxim anotador de la competició.

-Es tracta de Keith Langford, de 33 anys, i que anota 22,3 punts per partit amb 3.7 rebots i 3.8 assistències.

-El màxim assistent de l’equip que entrena Pashutin és el base nascut a Andorra Quino Colom, mentre que el màxim rebotejador és el pivot bielorús Parakhouski.

-A l’Unics hi juga Evgeny Voronov, jugador que va ser entrenat per Bartzokas el curs 2015/16 al Lokomotiv Kuban.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut