Els cinc millors gols del planter

Els cinc millors gols del planter

Els gols de Roger Martínez, Mateu Morey, Marc Guiu, Xavi Simons i Arnau Comas són els protagonistes del recull del darrer cap de setmana

El futbol formatiu marca gran part del futur del FC Barcelona. En aquesta última jornada, els diferents equips del planter ens han fet gaudir d’un cap de setmana golejador i ple de triomfs. Al llistat dels millors cinc gols del planter afegim unes fantàstiques dianes de l’Aleví C, l’Infantil A i el Juvenil B.

El davanter Marc Guiu, de l’Aleví C, ha estat l’encarregat de fer un gran gol en el partit davant el Gimnàstic Manresa (4-1). Aquest resultat permet a l’equip blaugrana seguir encapçalant la Primera Catalana amb 57 punts. Les altres dues places són per al migcampista Xavi Simons i el defensa blaugrana Roger Martínez, de l’Infantil A, per dos grans gols també davant el Gimnàstic Manresa (5-0). Això fa que la categoria Infantil A continuï sent líder a la Divisió d’Honor amb 53 punts. I les dues últimes places són per als defenses Mateu Morey i Arnau Comas, del Juvenil B, per un gran partit davant el Jàbac Terrassa (3-2) que fa que els blaugranes continuïn primers a la Lliga Nacional Grup 7 amb 61 punts.

Descobreix el top 5 de les millors dianes del futbol formatiu del Barça amb un video exclusiu!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut