El Barça celebra el Dia Internacional de les Dones a la Llotja President Suñol

El Barça celebra el Dia Internacional de les Dones a la Llotja President Suñol

El president Bartomeu rep les dones de renom convidades al partit contra el PSG, les alcaldesses de Barcelona i París, la presidenta del Parlament, la capitana del Femení i el Grup Edelmira Calvetó

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de les Dones i el partit contra el PSG, el FC Barcelona ha reunit a la Llotja President Suñol dones que ocupen càrrecs rellevants en l’àmbit institucional i esportiu per celebrar aquesta jornada reivindicativa reconeguda per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). Una de les accions que ha impulsat el Club és la fotografia commemorativa per donar visibilitat a aquesta celebració, que ha tingut com a amfitrió el president Josep Maria Bartomeu i que ha reunit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’alcaldessa de París, Anne Hidalgo; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; la presidenta del Grup Edelmira Calvetó i vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, i les integrants Roser Tiana i Cristina Fàbregas; la capitana del Barça Femení, Marta Unzue, i Núria Balada, directora executiva de l’Institut Català de les Dones.

El Barça s’ha sumat a la celebració d’aquest dia amb accions de visibilitat i conscienciació per la igualtat i per la promoció de l’esport femení. A través del Grup Edelmira Calvetó, que treballa dins del Club per donar protagonisme a la dona barcelonista, i en col·laboració amb l’Institut Català de les Dones de la Generalitat, s’han impulsat accions per promoure la igualtat de gènere i celebrar aquesta jornada reivindicativa. A més d’aquesta fotografia simbòlica, s’ha projectat un vídeo al videomarcador del Camp Nou per promoure la igualtat de gènere, el qual també s’ha viralitzat per les xarxes socials del Club. 

A més, el Barça ha aprofitat la jornada per promocionar l’esport femení, un dels pilars del Pla Estratègic, i en concret dos partits molt importants que l’equip de futbol disputarà durant aquest mes al Miniestadi. El primer, dissabte, el derbi de la Lliga contra l’Espanyol; i el dia 29 de març, el partit de tornada dels quarts de final de la Champions contra el Rosengard, en què l’equip de Xavi Llorens afrontarà el repte de classificar-se per primera vegada a la seva història per a les semifinals de la màxima competició europea.

La Llotja President Suñol també ha reunit personalitats del món de l’esport, com el seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, i l’actual seleccionador d’Ucraïna, Andriy Shevchenko, un dels millors davanters del futbol europeu als anys 90, Pilota d’Or el 2004 i jugador que va militar al Dinamo de Kíev, el Milan i el Chelsea. Altres futbolistes presents han estat els exblaugranes Ludovic Giuly i Demetrio Albertini.

Un altre esportista que s’ha vist a la zona noble del Camp Nou ha estat Carlos Coloma, medalla de bronze en la modalitat de ciclisme de muntanya dels Jocs Olímpics de Rio 2016.

També el món de la cultura ha tingut protagonisme avui a la Llotja amb la presència de l’artista català resident a Nova York Santi Moix i el director del curtmetratge Timecode, Juanjo Giménez, que va representar el cinema espanyol en la darrera edició dels Oscars.

Els representants institucionals de Catalunya, Espanya i França també han estat presents a la Llotja: el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; les ja esmentades Carme Forcadell i Ada Colau; el conseller de Cultura, Santi Vila; el delegat del govern a Catalunya, Enric Millo, i l’ambaixador de França, Ives Saint-Geours.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut