Ray Allen: “Leo Messi és increïble”

Ray Allen: “Leo Messi és increïble”

L’exjugador de l’NBA reconeix que no sabia qui era el crac argentí fins que els seus fills n'hi van parlar fa 3 anys

El doble campió de l’NBA, Ray Allen, creu que “el Barça és un dels millors clubs del món”. L’exjugador nord-americà, que diumenge va participar en la Jordan Brand Classic celebrada al Palau Blaugrana, confessa que, gràcies als seus dos fills que juguen a futbol, va saber qui era Leo Messi: “Fa cosa de tres anys, vaig fer una cerca del seu nom a Youtube i vaig veure les seves millors jugades. Aleshores vaig dir als meus dos fills que aquest home era increïble”, afegeix. El nord-americà destaca del crac argentí algunes de les seves qualitats a l’hora de jugar: “És ràpid,àgil, incomparable”.

D’altra banda, i referint-se a la remuntada del dimecres 8 de març al Camp Nou corresponent a la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions, l’aler assegura que “mai s’ha de fer cas a allò que es diu als pronòstics sobre que serà impossible remuntar, més que res perquè els que ho diuen són persones que no jugaran el matx”. “El jugador ha de creure per fer-ho possible, no pots dir que no pots ni has de perdre l’esperança”, assenyala en unes declaracions als mitjans del FC Barcelona.

Allen certifica que “s’ha d’aprendre a guanyar, fins i tot quan es perd”. “Tant és si hi ha altres clubs o jugadors que són millors que tu en aquest moment, tu has de donar-ho tot i fer el mateix en el pròxim partit per sortir a per totes”, conclou l’exjugador de l’NBA. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut