Bárbara Latorre i Cristina Baudet, el cara a cara més divertit

Bárbara Latorre i Cristina Baudet, el cara a cara més divertit

Les davanteres de Barça i Espanyol, que van coincidir de blaugranes la temporada passada, s’enfrontaran el dissabte al Mini
Bárbara Latorre i Cristina Baudet viuran un derbi especial aquest dissabte al Miniestadi. Totes dues s’enfrontaran al seu exequip. La culer va vestir dues temporades de blanc-i-blava, mentre que la periquita va ser blaugrana els dos últims anys. Totes dues van coincidir a Can Barça el curs 2015/16 i des de llavors s’ha mantingut una bona relació.

Ho van posar de manifest en una trobada per Barça TV en el mateix escenari del gran duel d’aquest diumenge. Amb un ambient molt distès, l’aragonesa va recordar que les locals buscaran el triomf per seguir ben vives en la lluita del títol. La de Santa Coloma, per la seva banda, va admetre que les visitants arribaran necessitades per sortir de les posicions de descens de categoria.

És per això que, entremig de somriures, Bárbara vaticinava un triomf barcelonista per 3-0 o un 3-1 i Baudet firmava entre rialles “un 0-1 al minut 94”. El dissabte a les 16 hores, al Miniestadi, es veurà qui l’encerta.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut