Xavi Llorens: “Esperem que l’eliminatòria caigui del nostre costat”

Xavi Llorens: “Esperem que l’eliminatòria caigui del nostre costat”

El tècnic blaugrana, Andressa Alves i Sandra Paños han atès els mitjans de comunicació abans del partit d'anada dels quarts de final de la Champions contra el Rosengard

Aquest dimecres el FCB Femení disputarà, a Suècia, el partit d’anada d’una competició que il·lusiona molt la plantilla. Xavi Llorens no ha dubtat a definir l’eliminatòria com a “molt complicada i difícil”. “Estem dins una fase de creixement en què estem intentant oferir el màxim nivell sempre –ha continuat-, i esperem arribar a la tornada amb l’eliminatòria tan encarada com sigui possible”. El tècnic blaugrana ha assegurat que l’equip “té més esperances que l’any passat davant el PSG” i ha posat èmfasi en les possibles claus d’aquests quarts de final de la màxima competició europea: “Hem d’intentar tenir la pilota, jugar ràpid i amb poques conduccions, posant molta atenció tant a les pilotes aturades com a les transicions defensa-atac”.

Preguntat sobre les possibilitats del seu equip, Xavi Llorens ha remarcat: “Tenim una plantilla molt bona i l’equip està millorant moltíssim, estarem vius si fem les coses bé”. “El Rosengard enganya molt i no es pot equiparar a cap equip de la Lliga Espanyola, serà una eliminatòria molt disputada que esperem que caigui del nostre costat”, ha explicat el tècnic català sobre un conjunt suec que gaudirà dels primers 90 minuts en unes condicions que no són del tot favorables a les blaugranes: “Ni la temperatura ni el terreny de joc que ens trobarem ens agraden, però ho hem de superar; no podem cometre errors defensius davant unes jugadores molt potents físicament al mig del camp i amb molt desequilibri en atac”.

Arribats a aquest punt de la competició, és inevitable recordar l’eliminatòria davant el PSG del curs passat, en què el FCB Femení va caure als instants finals del partit de tornada. Xavi Llorens ha recordat: “Aquella derrota ens ha fet créixer; vam aprendre a patir i vam tenir opcions fins al final tot i ser superats en totes les línies”. El tècnic blaugrana té clar que totes aquestes experiències donaran el seus fruits dintre d’un temps no gaire llunyà: “L’objectiu és la Lliga i la Copa de la Reina. Somiar? Fem-ho, però la realitat és que no sé fins a on arribarem, tot i que estic convençut que d’aquí no gaire temps el Barça arribarà a una final de la Champions”.

Andressa Alves

  • "La Champions ens exigirà molt, hem de prestar molta atenció a les pilotes aturades en un partit que serà molt físic".
  • "Hem de defensar be i atacar millor. Si marquem, el Rosengard pot perdre confiança".
  • "Tenim un equip molt fort i una plantilla on tothom pot jugar tranquil·lament".
  • "Esperem passar de quarts, farem tot el possible. Hem de fer dos partits perfectes".

Sandra Paños

  • "La Champions ja és motiu suficient per donar una mica més, estem preparades".
  • "Arribem bé a l’eliminatòria; elles poden acusar la falta de rodatge pel fet de trobar-se en pretemporada, però això no assegura res".
  • "Hem d’intentar marcar allà per fer positiu jugar la tornada amb la nostra afició".
  • "Marta és una grandíssima jugadora i serà bonic veure’m les cares amb ella".
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut